0

                İslam’ın garip ve mahzun olduğu bu topraklarda, Müslümanlar da yıllardır horlandılar, yok sayıldılar, mürteci damgası yediler, inançları ile emekleri arasında tercih yapmak zorunda kaldılar.

                Yıllardır oy deposu olarak görüldüler. Oy verdikleri insanlar da ne yazık ki, mecliste makamlara gelince onları unuttular. Ancak Müslüman halk sürekli ülkelerinin menfaatlerini kendi çıkarları üzerinde gördükleri için her defasında düşüncelerine yakın siyasilere oy vermeye devam ettiler. Oy verdikleri siyasi partilerden bir kısmı zamanına göre çok güzel hizmetler yapmışlardır. Rahmetli Erbakan Hocamızın hakkını teslim etmemek mümkün değil. Aynı şekilde Ak Parti iktidarında da gözle görülür iyileşmeler olmuştur. Ancak hala İslami düşünceye sahip olduğunu söyleyip de masonlarla iş tutanlara destek olanların varlığı da düşündürücüdür.

                Bugün geldiğimiz noktada artık Müslümanları temsil etme iddiasındakilerin başka bir isimle sahneye çıkmasının imkânı kalmamıştır. Müslümanların ulaştığı bilinç seviyesi, onları artık doğrudan İslami muhalefet yapmayı gerekli kılmaktadır. Artık İslam’ın çağlar üstü mesajını eğip bükmeden tüm insanlığa haykırmanın zamanı gelmiştir.

                Kaynağını İslami düşünceden almayan ancak Müslümanları temsil ettiğini düşünen siyasi hareketlerin zamanla yozlaşabilecekleri gerçeğiyle karşı karşıyayız. Öyle ki, toplumu dönüştürme iddiasındaki bu yapılar, zamanla kendileri de olumsuz bir dönüşüme maruz kalabilmektedirler.

                İşte tam bu noktada Hür Adayların Müslüman toplumun karşısına yepyeni yüzler olarak çıkmalarının zamanının geldiğini farkedebiliyoruz. Çünkü taklit ile asıl hiçbir zaman aynı olmaz. Milletin temsil edildiği Meclisin kürsüsünde İslam’ın hakikatlarını dile getirmek, beşeri hukukun iğdiş ettiği beyinlere ilahi hakikatları hatırlatmak gerekmez mi? Ve Hür Adaylar hep birlikte bir araya gelerek merhum Necip Fazıl’ın deyimiyle “Durun kalabalıklar bu cadde çıkmaz sokak” diye haykıracakları günleri görmenin zamanı geldi artık.

                İnsanları kullara kulluktan kurtarıp Hakka kul olmaya davet etmek, Onları “Solmaz Pörsümez Yeni” yle tanıştırmaya vesile olmak, Müslümanları yaşadıkları coğrafyadaki zulümlerin son bulması için dirilişe vesile olmak Hür Adaylar için en büyük mücadele olmalıdır.

                En önemlisi de yaşadığımız coğrafyadan kaynaklanan sorunlarla yüzleşmek ve Müslüman halkın maruz kaldığı zulümleri en üst seviyede dile getirmek gerekir. Kürdistan coğrafyasında hem Kürt hem de Müslüman oldukları için iki kez zulme maruz kalan Mustazafların sesinin daha gür çıkması için Hür Adayları artık Milletin meclisinde görmek istiyoruz.

                Hür Adayların her biri bulundukları toplumun içinden çıkmış, çileler çekmiş, tahsil ve temsil kabiliyetleri iyi düzeyde olan insanlardır. Milletin teveccühü sayesinde tüm mazlum halkları temsil edebilecek adaylara Allahtan muvaffakiyetler dileriz.

Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *