28

Çocuk istismarı meselesi gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.

İslam düşmanı olan cenah meseleyi sulandırmaya ve asıl mecrasından uzaklaştırmaya devam ediyor. Yalan üzerinden yalan mersiyeler diziyor.

Destan tarzı hikayeler alıp başını gidiyor.

Henüz yargı aşamasında olan meseledeki iddialar gerçekmiş gibi servis ediliyor.

Manşetlerin konusu da belli.

TV kanallarının gündemi de...

Avını görmüş kuduz köpekler gibi salyalarını akıtanlar, ekranlarda avını parçalamaya devam ediyor. Aileyi mağdur ettikleri yetmiyormuş gibi, bağlı bulundukları, alakalı oldukları, selam alıp verdikleri ne kadar İslami yapı, kurum, parti, şahıs varsa pençeleriyle ve dişleriyle atlıyorlar üzerlerine.

Mağdur ailenin haysiyetini ve insanlık onurunu rencide ettikleri yetmiyormuş gibi İslami kimlikleri de iftiralarıyla aşındırma ve itibarsızlaştırma yarışı halindeler.

 Tam da İslam'dan ve Müslümanlardan rövanş alma zamanı. Bu fırsat kaçar mı?

Genel Başkanımız sayın Zekeriya Yapıcıoğlu'nun daha önceden genç evliler konusunda yapmış olduğu açıklamayı kırpıp sanki 6 yaşındaki kız çocuklarına yönelik cinsel istismarı savunuyormuş gibi bir suçlamada bulundular. İftira atmada Ebu Cehil'i dahi sollayan bir güruha karşı hukuki mücadele sonuna kadar verilmeli.

Üstelik biz bu oyunu ilk defa izlemiyoruz. Çok oyun oynandı bu Ülkenin üzerinde. Müslümanları sindirme adına ne senaryolar girdi devreye de ancak tarihi bilenler iyi bilirler.

 Ama yakın tarihte yaşanan bir 28 Şubat olayı vardı ki yine tarikatlar üzerinden kurulmuştu oyun. Haftalarca servis edildi tüyler ürperten asılsız iddialar. Yine ne insanlık onuru ne de haysiyeti düşünüldü Müslümanların...

Bu Ülkenin azınlığı olan güruh, o dönemde de saldırdıkça saldırdı, salyalarını akıttı Müslümanların üzerinde. İslami kurumlar terör yetiştiren yuvalar ilan edilip cezaevleri tıka basa dolduruldu. Darbe yapıldı. Sokaklarda tanklar yürüdü. Tüm İslami kurumların kapılarına kilit vuruldu. İmam Hatipler kapatıldı, başörtüsü yasaklandı vs. Katmer katmer zulümler yaşandı bu Ülkede bir senaryo üzerinden.

Yine aynı şeyleri yapmak istiyorlar.

Ama bu milletin ikinci defa aynı delikten ısırılmayacak kadar canı yandı bir kere.

 Tam seçimlerin yaklaştığı bir ortamda oluşan bu tablo yine dillerimize "Allah bu İslam düşmanlarına fırsat vermesin" dedirtti ya...

Müslümanın Müslümandan başka dostunun ve yareninin olmadığını yine gösterdi ya...

Tabi anlayana!

 Halen bu cenaha yaranmaya çalışanların duruşları değişir mi bilmem ama, eğile eğile yamulan bellerini eğer doğrultmazlarsa omurgalarını hepten yitirecekleri kesin.

Şimdi birlik olma zamanı tüm Müslümanlar için!

 Bu halkın değerlerine tepeden bakan, aşağılayan kesimlere karşı tek vücut olma, saf saf durma zamanı...

Bunu bir kenara not ettikten sonra!

 Müslümanlara ahlak polisi kesilen bu zavallıların, kendi çirkefliklerini, ahlaksızlıklarını maskeleme derdiyle bu kadar saldırganlaştıklarını belirtmek istiyorum. Onların istediği ahlaksız, sapkın yaşam biçiminin karşısında tek engel olarak duran İslam’ı ortadan kaldırmak. İslam’ı ve Müslümanları itibarsızlaştırma yoluyla toplumu ahlaksızlaştırmak.

Üstelik 'Trans çocuk da olur' diyenler, çocukları cinsel meta haline getiren moda kuruluşlarını alkışlayanlar, çocukları dağa kaçırıp istismar edenler ve onların siyasi uzantıları biz Müslümanlara ahlaktan bahsetmesinler. Çünkü mide bulandırıyorlar. Hele kurum içi taciz ve tecavüzle adları çıkmış olan Partiler hiç konuşmasınlar. Komik duruma düşüyorlar.

Ortada bir çocuk tacizi varsa hep birlikte tepki verelim. Hep birlikte kınayalım ve gereken cezayı alması için elimizden geleni yapalım. Ama şunu unutmayalım ki suç şahsidir. Kişinin ne inancını ne ailesini ne içinde bulunduğu teşkilatı bağlar. 

 

Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *