51

Türkiye Müslümanları diğer dünya Müslümanları gibi Filistin konusunda çok hassaslar. Hatta bizdeki hassasiyet bir tık daha ileride. Çünkü daha yakın zamanda mavi Marmara gemisi hadisesinde birçok kardeşimiz bu katiller tarafından uluslararası sularda şehit edildi. Bir kısmı da esir alındı.

Ayrıca one minute hadisesi ve büyükelçiye karşı hadsizlik meselesi de hala hafızalarda. Bunun yanında her gün şehit edilen, yurtlarından sürülen, evleri yıkılan kadın, çocuk ve ihtiyarların görüntüleri ekranlarda dururken, katil Siyonist devletin başının Türkiye’ye ziyareti kabul edilemez.

Biz Filistin davasına imani bir mesele olarak bakarken, Kudüs sadece Filistin meselesi değildir derken, kalkıp terör devleti ile normalleşmeye gitmek, kabul edilemez bir meseledir.

Bir çıbanbaşı olarak Siyonist devlet ortada dururken, batının bir Truva atı olarak ümmetin kalbinde beslenirken, bir hançer gibi ümmetin kalbine ve Kudüs’e saplanmışken, bu terör devleti ile normalleşmek kabul edilemez.

Tarih de göstermiş ki, hiçbir zaman bu Siyonist katillere güven olmaz. Şimdiye kadar bütün anlaşmaları ihlal ettiler. Alınan bütün kararları çöpe attılar. Bugün sınırı olmayan ve kendisine ülke diyen bu Siyonist çete ile normalleşmek kabul edilemez.

Türkiye’nin bütün düşmanlarına destek veren, içten ve dıştan hükümeti yıkmak için açık açık açıklamalarda bulunan, düşmanlığını dahi gizlemeyen bu terör şebekesi çete ile normalleşmek kabul edilemez.

Ümmetin Türkiye’ye başka bir gözle baktığı, yardım faaliyetleri, sahip çıkma ve destek vermelerle mazlumların sevgi beslediği bir dönemde terör çetesi Siyonistlerle normalleşmek kabul edilemez.

Her defasında Filistin davasının yanında olduğunu dile getiren, dünya beşten büyüktür diyen, Filistin katliamını katilinin yüzüne haykıran bir kişinin aynı zamanda onlarla tekrar masaya oturup normal ilişkiler kurması kabul edilemez.

Türkiye Müslümanlarının bu konudaki hassasiyeti ortada iken Siyonist çete ile normalleşme kabul edilemez.

Biz başka ülkelerin Siyonist çete ile normalleşmesini ümmete ihanet olarak görürken kendi ülkemizin de bu şekilde ilişkileri normalleştirmesi asla kabul edilemez.

Müslüman kamuoyunun hassasiyeti ve Siyonist çetenin bunca ihaneti ortada iken bunlarla normalleşmek büyük bir hata olur. Ve bunun kabulünü Müslüman halktan beklemek, bu konuda destek istemek büyük bir hata olur.

Velhasılı kelam Siyonist çetenin katliamcı elebaşlarını ülkemizde istemiyoruz. Bunlarla her türlü normalleşmeyi de istemiyoruz ve asla kabul da etmiyoruz.

Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *