0

 

 

Hatırlayınız Norveç’in başkenti Oslo’da 22 Temmuz 2011 yılında bir toplu katliam girişimi olmuş ve bu olayda 77 kişi hayatını kaybetmişti. Olay ilk duyulduğu andan itibaren dünyada büyük bir yankı uyandırmış ve hemen tüm basın yayın kuruluşlarının bir numaralı gündem maddesi haline gelmişti. Ama, olay hemen en kısa bir süre içinde ateşini kaybetmiş ve birileri tarafından gündemden düşürülmüştü. Peki neden?

Çünkü olayı gerçekleştiren kişi Hristiyan’dı ve olayın Müslümanlarla bir bağlantısı yoktu, öyle ise konu hemen kapatılmalıydı ve öyle de oldu.

Şimdi asıl meseleye gelecek olursak; biliyorsunuz  Fransa’nın başkenti Paris’te bir olay meydana geldi. Olayda ilk anda on iki kişi öldü, daha sonraları ölü sayısı on yedi kişiye çıktı. Buraya kadar olayın seyrinde anormal bir durum yok, ortada bir olay var ve akabinde birkaç ölü.

Ama anlayamadığımız konu şu: Bu olay Fransa’da mı yoksa Türkiye’de mi meydana geldi. Olayın meydana geldiği andan itibaren tüm yerli görsel ve yazılı basın dil birliği etmişçesine durmadan olayı konuşuyor ve olayı gündemde canlı tutmaya gayret ediyor.

Tutsun, buna diyeceğimiz bir şey yok. Ama bu kadar uzun konuşulmasının nedeni nedir diye düşündüğümüzde aklımıza gelen sadece bir gerçek vardır. O da şu:

Bu olayı gerçekleştirenler Müslüman, bu olay Müslümanların eli ile işlenmiş ve durmadan bir algı operasyonu yapılarak, adete Müslümanların terörist olduğu, bu dünyada meydana gelen her kötü olayın Müslümanlar eli ile işlendiği duygusunu yaymaya çalışıyorlar, özellikle kökü dışardan beslenen çoğu basın kuruluşu bu olayı Müslümanların üzerine yıkmaya gayret ediyor. Oysa olay Fransa’da meydana geliyor ve olayı gerçekleştirenlerde Fransız vatandaşı. Ayrıca olay nasıl oluyor da bu kadar dünya liderini bir araya getirebiliyor ve milyonların katıldığı bir protesto yürüyüşüne dönüşebiliyor? Oysa olayın olduğu gün değişik Müslüman ülkelerde “Irak, Suriye, Afganistan, Yemen, Libya, Cezayir” de tam üç yüz seksen kişi öldürülmüştü ve bu şahısların ölümü gündem bile olmamıştı. Daha da geriye gidecek olursak 1991 yılından bu yana Küfür ve yandaşalrı kukla yönetimler tarafından tam on iki milyon Müslüman öldürüldü. Kimsenin umurunda oldu mu? Hayır. Neden diye düşünmek gerekmez mi? Neyse……….

Tamam, dünyada bir olay yaşandı, işin kötüsü de Müslüman olmayan bir ülkede, peki bunu bu kadar büyütmenin nedeni ne olabilir diye düşünecek olursak karşımıza çok büyük ve tehlike arz edecek bir durum çıkmaktadır. O da şu:

Hatırlayınız 11 Eylül 2001 yılında da Amerika’da ikiz kulelere bir saldırı yapılmış ve olayda beş bine yakın insan ölmüştü. Akabinde dönemin ABD başkanı Bush şöyle bir açıklama yapmıştı:

Bu bir “haçlı” savaşıdır. Ya bizdensiniz, ya da diğerlerinden….

Akabinde İslam toprakları işgal edilmiş, Irak ve Afganistan’a girilmiş ve Amerika, Fransa ve Almanya’nın önderliğinde bir milyona yakın “Müslüman” öldürülmüştü, hatta bu ölümlere sözde Müslüman olan ülkelerin “diktatör” liderleri de destek vermişti.

Şimdi acaba yeni bir “haçlı savaşı”nın alt yapısı mı hazırlanıyor? Küfür alemi bu olayları bahane ederek yeni bir ülkeyi işgal etme yollarını mı arıyor? Acaba olayın bir boyutu şöyle de olabilir mi? Olay Fransa’da meydana geldi, ama tartışma zemini olarak Türkiye seçildi. Olayın uzantısında yeni “haçlı ittifakı” Türkiye’nin kamuoyunu yoklayarak, Türkiye’nin bu konu hakkındaki kanaatini mi test etmeye çalışıyorlar. Acaba biz bir ülkeyi işgal edecek olursak Türkiye’li Müslümanlar buna ne diyecek diye nabız mı yokluyorlar?

Eğer iş böyle ise emin olunuz ki Türkiye’yi uluslararası kamuoyunda zor durumda bırakmak için içerde ve dışarıdaki işgalci ve Siyonist kalemşorlar görevlerini çok iyi yapıyorlar ve korkarım ki onlara inananların sayısı hiç de az değildir.

O kalemşorlara bir söz de benden olsun: Yasin ve arkadaşlarının şahadetlerine, Cizre’deki olaylara, Bingöl’de katledilen o masum Müslümanlara neden bu kadar duyarlı olmadınız? Yoksa haberiniz olmadı mı?aba olayın bir boyutu şöyle de olabilir mi? Olay Fransa’da meydana geldi, ama tartışma zemini olarak Türkiye seçildi. Olayın uzantısında yeni “haçlı ittifakı” Türkiye’nin kamuoyunu yoklayarak, Türkiye’nin bu konu hakkındaki kanaatini mi test etmeye çalışıyorlar. Acaba biz bir ülkeyi işgal edecek olursak Türkiye’li Müslümanlar buna ne diyecek diye nabız mı yokluyorlar?

Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *