0

 

            Hatırlayınız, bundan daha üç ay kadar önce idi. Fransa’da bir dergiye yapılan saldırıda on üç kişi öldürülmüş, bu olay üzerine Fransa, tüm dünyayı ayağa kaldırmış, hatta İslam Ülkelerden bazı liderleri de yanına alarak bütün dünyanın dikkatini çeken bir gösteri yapmıştı. Hatta yüz binlerin katili Netanyahu adlı lanetli yaratık da bu gösterilere katılmış, hatta utanmadan da etrafına gülücükler atıyordu.

            Olayı şuraya getirmek istiyorum; dünyada meydana gelen öldürme olayları söz konusu Müslümanlardan olursa pek bir ehemmiyeti olmuyor, bir de zencilerden olursa da fazla gündeme gelmiyor, hem de kendi ülkelerinin liderleri dahi onları gündeme getirme gereğini hissetmiyor. Geçen gün Amerika’da, zencilerin kilisede ibadet! ettikleri bir sırada içeri giren eli silahlı katiller, kilisede bulunan dokuz zenciyi öldürüyorlar. Olay duyulduktan sonra ABD basını bunların ölümü ile sadece basit bir duyuru ile yetinmiş onların neden öldürüldüklerine dair herhangi bir bilgi dahi verme gereği duymamış. Sırf zenci oldukları için ölümleri dünya kamuoyunda ilgi çekmemiş, ama Yakarıda da hatırlattığımız gibi Fransa’da meydana gelen dergi saldırısında ve akabinde meydana gelen ölümler, dünya kamuoyunu günlerce meşgul etmişti. Peki neden?

            Fransa’da ya da ABD de öldürülenler arasında ne fark diye soracak olursanız, benim kanaatim ABD’de öldürülenler daha değerli, nedenine gelince çünkü onlar “batıl da olsa” kendi kiliselerinde Allah’a ibadet ediyorlardı, ama Fransa’da meydana gelen olayda öldürülenler tamamen ateist “Allah’ı tanımaz, inkarcı” şahıslar. Buna rağmen sadece zenci oldukları için hemen hiç gündem oluşturmayan bu maktuller, kendi ülkelerinin lideri de bir zenci olmasına karşın onları gündemine dahi alma gereği duymamış, peki olaydan yaklaşık üç gün sonra nasıl bir beyanat vermiş bu zenci lider? Hemen anlatayım. “Bu arada insanları renklerinden dolayı sakın ayıpladığımı kimse sanmasın, sadece kilisede öldürülenlerin mazlumiyetlerine dikkat çekmek için bu kavramı kullanıyorum, Yoksa kimin boyası Allah’ın boyasından daha güzel olabilir”

            Katil Obama, hem ülkesindeki kilisede öldürülenleri gündemden düşürmek, hem de özellikle de Mısır’da Muhammed MURSİ ve diğer İhvan liderlerine verilen idam kararlarını gündemden düşürmek için, gelen Ramazan Ayının şerefine ABD’de yaşayan Müslümanlara Beyaz Saray’da bir iftar yemeği verecekmiş. Sözde ne kadar Müslüman dostu olduğunu, İslam’ın bir barış ve kardeşlik dini olduğunu bir kez daha gösterecekmiş. “İslam’ın barış ve kardeşlik dini olduğunu göstermek Katil Obama’ya kalmış, sanki yüzyıldan beri Müslümanların kanını akıtan kendisi ve ondan önce ülkesinde yönetime gelenler değilmiş gibi, hadi oradan kimi kandırıyorsun?” Bir de oraya gelecek sözüm ona o Müslümanlara İslam hakkından da önemli açıklamalar yapacakmış, ne kadar da sevimli değil mi? güler yüzlü şeytan.

            İsterseniz Obama ve onun etrafında toplanan o katiller sürüsüne, bizlerde buradan bir davet ve uyarıda bulunalım:

            Ey zavallılar sürüsü!

            Sizin davetinize icabet edecek o Müslümanlar; emin olunuz ki, onlara yedirdiğiniz iftar yemeğinde bile size lanetler yağdıracaklar. Dünyada Mazlumlara ve Müslümanlara yaptığınız tüm kötülükleri sessiz dahi olsa sarayınızda yüzünüze haykıracaklar ve size şunu diyecekler: Ey Güler Yüzlü Şeytan:

            Ne Mısır, Arakan, Irak Suriye, Afganistan, ne de Libya, Yemen, Sudan, Türkistan Müslümanları, yaptığınız katliamları asla unutmayacaklar, emin olun onlara tattırdığınız acıyı bir gün size tattırmanın ümidi ile yaşamaya devam edecekler.

 

            Dünyanın tüm zalimleri sizlerde şunu biliniz ki, Müslümanlar; içlerindeki şehadet aşkı ile büyür ve gelişirler.

Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *