0

Seçim ve ittifaklar meselesinin konuşulduğu günden beri HÜDA PAR hep ana gündem konusu. Ancak bu bir hafta on gündür, bütün kanalların, gazetelerin ve sosyal ağların konusudur, Hür Dava partisi.

Geçtiğimiz cumartesi günü Genel Başkanımız Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu’nun, Cumhur İttifakı adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerine dair ki açıklamasından sonra bütün gözler HÜDA PAR’a ve onun manifesto niteliğindeki programına çevrildi.

HÜDA PAR’ın programı bir anda ülkenin gündemi oldu. İzan ve vicdan sahibi herkesin altına imza atacağı programın art niyetli kesimler tarafından nasıl yanlış servis edildiğini de hayretler içerisinde gördük, görüyoruz.

Programdan cımbızlama yöntemlerle yapılan alıntılar üzerinden itibar suikastı yapılıyor, adlarının önünde çok harfli unvanlar olan ‘koca adamlar’ bile sosyal medyadan alıntılarla halka parti ile ilgili yalan yanlış bilgiler vermekten utanmıyor, sıkılmıyor.

Yalancıların mumu pek devam etmez, sönmeye mahkumdur. Zaten onun, HÜDA PAR’ın güneşi karşısında kıymeti harbiyesi de olmayacaktır.

Karalama kampanyaları öyle bir hal aldı ki, artık cımbızlama yöntemleri dışında bir de hiç söylenmedik sözler atfedilmeye başlandı. Genel Başkanımızın hiç söylemediği sözler o söylemiş gibi servise konuldu.

İşi gücü yalan olanlar kaybedecektir. Kesinlikle ihdas ettikleri yalanlar yılan gibi kendilerini sokacaktır. Dünyanın en alçakça saldırısı iftiraların etkisi elbette ki bir süreliğine de olsa olacaktır. Ancak hakikatin geç de olsa ortaya çıkma gibi bir huyu vardır ve mutlaka bu gerçekleşecektir.

Gerek özelden gerekse de açıktan bize gelen yoğun destek mesajları, aslında halkımızın sadece şimdi atılan iftiraların değil, geçmiş süreçte de atılan iftiraların farkında olduğunun göstergesidir.

Şiddete bulaşmamış, ittihadı ve kardeşliği hedefleyen siyasetiyle farkını ortaya koyan, bugüne kadar siyasetteki şiddet dilinden bile kaçınmaya çalışan ve her fırsatta diğer bütün partileri de daha mutedil, daha sakin bir dile davet eden HÜDA PAR’ın, bugün ısrarla şiddetle anılmaya çalışılıyor olması derin bir projenin yansıması olsa gerek.

İşin ilginç tarafı; çok tehlikeli tezviratlarıyla ortalığı bulandırmaya çalışanların, zaten oyu ve gücü de yok diye sözde analiz yapmaya çalışmaları düştükleri derekenin, yuvarlandıkları çukurun derinliğini gözler önüne sermesi açısından gerçekten çok önemlidir. Madem oyu da gücü de yok, sizin bu telaşınız ve korkunuz niye o zaman?

Bence korkmanıza gerek yok, ‘Önce İnsan Öncelik Adalet’ şiarıyla siyaset yürüten HÜDA PAR, yarın öbür gün size de lazım olacaktır. Sizin varsa kaybetmiş haklarınız için de, HÜDA PAR yanınızda olacaktır.

HÜDA PAR’ın siyaset anlayışı çok değerlidir. Lütfen eksik bilgilerle onu değerlendirmekten uzak durun. Kulaktan dolma söylemlerle onu yalan yanlış yerlere konumlandırmaya çalışmayın. Memleketin HÜDA PAR’ın anlayışına, HÜDA PAR’ın mefkuresine ihtiyacı vardır. Tabi ki HÜDA PAR’ın da siz değerli halkımızın desteğine ihtiyacı vardır. Çünkü HÜDA PAR’la olacak inşaAllah!

Selam ve dua ile.

Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *