481

Mutlak şer, mutlak küfür, mutlak zulüm olan Amerika terör devletinde ne zaman bir başkan değişse ülkemizdeki Amerika seviciler, Amerika muhipleri başlıyorlar güzellemeler dizmeye… Sanki Amerika devlet olarak, sistem olarak temizdir de kötü bir başkanın eline düştüğü için bunca zulüm, bunca tuğyan yaşanmış.

Aynı güzellemeleri Obama için de yapmışlardı. Derisinin rengini, isminin Müslümanları çağrıştırmasını da kullanıp onu adeta bir iyilik meleği olarak ilan etmişlerdi. Bir Müslüman ilan etmedikleri kalmıştı. Ama Obama döneminin kendisinden önceki Bush döneminden bile daha korkunç olduğunu,  Obama’nın da büyük şeytan Amerika’nın, Siyonist haydut çetenin sadık bir hizmetkârı olduğunu insanlar çabuk anladılar. Obama döneminde de Amerika emperyalist hedeflerinden, işgalci politikalarından, katliamlarından, haydutluklarından vazgeçmedi. Hatta daha da kötü oldu. Ahmak Bush’un aklına gelmeyen şeytanlıklar Obama zamanında hayata geçirildi. Müslümanlar Müslümanlarla savaştırıldı. Fitne politikalarıyla İslam ümmeti büyük bir kaos ve karmaşanın içerisine düşürüldü. Başta Libya, Yemen, Suriye ve Mısır olmak üzere İslam alemi yine yangın yerine döndü. Canlar, mallar, ırzlar talan edildi.

Şimdi de Amerika seviciler Joe Biden için aynı güzellemeler diziyorlar. Sanki Biden sorunsuz başa gelse, dünya bu birkaç günü de kazasız belasız atlatıp Trump’tan kurtulsa her şey güllük gülistanlık olacak. Türkiye’ye yönelik zalimce ambargo ve haksızlıklar sona erecek. İran’a yönelik kırk yıllık insanlık dışı, ölümcül ambargo bitecek. İslam âlemindeki işgaller, katliamlar sona erecek.  Başta petrol olmak üzere Müslüman halkların talan edilen zenginlikleri geri iade edilecek. Dünyanın başı üzerinde Demokles’in kılıcı gibi duran nükleer tehdit sona erecek. Siyonist çetenin haydutluklarına dur denilecek. Uşak yönetimlerin elleriyle özgürlükleri, insanca yaşam imkânları ellerinden alınan mazlum kitleler, üçüncü dünya halkları özgürlük ve adalete kavuşacak. İnsanlığa dayatılan ifsat projeleri sona erecek. Amerika savaş gemileri, uçak filoları denizlerde korsanlık yapıp boyun eğmeyen ülkeleri tehdit etmekten vazgeçecek. Dünyanın her tarafında birer kanser tümörü gibi ülkelerin topraklarını işgal etmiş askeri üsler, NATO karargâhları ve isimleri elçilik, konsolosluk olan fitne yuvaları o ülkelerde askeri darbeler, iç karışıklıklar tezgâhlamayı bırakacak.

Bir asra yakındır Amerika bu alçaklıklarının, şeytanlıklarının hangisinden vazgeçmiş? Hangi Amerika başkanı sömürü ve zulüm politikalarına dur demiş? Her seferinde insanları boş umutlarla, gülünç hayallerle oyalamaktan vazgeçin artık. Eğer gerçekten dünyaya barış, adalet ve özgürlüğün gelmesini istiyorsanız Amerika karşısında kahramanca duran ülkelere, yapılara güç verin, destek olun onlara.

Amerika sadece Müslümanların değil, tüm dünya halklarının düşmanıdır. Amerika’nın dini, ideolojisi yoktur, çıkarları vardır. Çıkarlarını tehdit eden, sömürüsüne boyun eğmeyen, emperyalist hedeflerine direnen herkese düşmandır Amerika…  Başta Müslüman ülkeler ve halklar olmak üzere, dünyanın tüm özgür halkları ve bağımsız olmak isteyen ülkeleri Amerika’ya karşı birleşmeli, güç birliği yapmalı. Amerika’nın ve dostlarının şeytani oyunlarına kanıp birbirlerine düşmemeli.

Şu unutulmamalı; Amerika’nın düşmanları birbirleriyle uğraşırlarsa eğer bundan kazançlı çıkan Amerika olur, Amerika’nın dostları olur.

Amerika Türkiye’nin düşmanıdır. Türkiye’nin seçilmiş yönetimlerini darbelerle, kalkışmalarla düşürmeye çalışan en büyük düşmandır. Elinden gelse Türkiye’yi işgal etmekten çekinmeyecek bir düşmandır. Türkiye’yi, Türkiye’nin özgürlüğünü, bağımsızlığını, ekonomisini, huzurunu, birliğini tehdit eden baş düşman Amerika ve onun dostlarıdır.

Amerika ve onun dostlarına karşı Müslümanlar, Müslüman halklar, İslam ülkeleri birleşmek zorundadırlar. Türkiye, İran, Pakistan ve diğer İslam ülkeleri bu yıkıcı düşmana karşı durmak, direnebilmek için birleşmek zorundadırlar. 

 

 

Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *