481

 

 

Büyük Şeytan Amerika’nın başındaki soytarı Türkiye’ye süre tanımış, adamımızı falan saate kadar bırakmazsanız biz size gösteririz diye… İşte Amerika bu! Bir asra yakındır bağrımıza bastığımız, müttefik kabul ettiğimiz, stratejik ortağı olmakla övündüğümüz, diplomatlarına imtiyaz tanıdığımız Amerika bu!

Artık kral çıplak, Amerika bize bakışını, bizimle ilişki biçimini, dostluk ve ortaklık anlayışını en yetkili ağızdan ilan etti. Amerika’nın gözünde biz buyuz işte! Sadık bir köle, sömürülmesi gereken müstemleke bir ülke, emre amade bir arka bahçe…

Yöneticilerimiz şimdiye kadar bizi uyuttular. Amerika’nın sömürgeci emellerine, emperyalist çıkarlarına hizmeti ulusal çıkarlara hizmet, Türkiye’ye hizmet diye yutturdular bize. Ülkemiz topraklarından kalkan Amerika uçaklarının komşularımız olan Müslüman ülkeleri bombalamasını, İslam şehirlerini yerle bir etmesini, Müslüman kadın ve çocukları katletmesini demokrasi ve barış için medeni dünyanın zorbalara müdahalesi diye işledi sözde yerli basınımız, milli medyamız.

Ama Amerika yüzündeki maskeyi çıkardı. Bizimle olan dostluğun efendi-uşak dostluğu olduğunu, bundan başkasını kabul edemeyeceğini, Türkiye’nin maslahatlarının umurunda olmadığını dünya âleme duyurdu.

Ya kölelik ya da ekonomik savaş, açlıkla cezalandırma! Bay kovboyun dostluk, müttefiklik anlayışı bu! Bizim NATO’nun ikinci büyük ortağı olmamız sadece Amerika’nın çıkarlarına hizmet edersek bir anlam ifade ediyormuş demek.

Hey şımarık kovboy! Hayal âleminden uyan artık! Dünya eski dünya değil. Türkiye de eski Türkiye değil. Senin karşında saygı duruşuna geçen, kaş çatmanla paniğe kapılan, el pençe durup para dilenen liderler yönetmiyor Türkiye’yi şimdi. Yaşlı bunak, sen hasta bir adamsın artık. Senden önceki şımarmış tağutların, zorba imparatorlukların, küstah devletlerin başına gelen kadere sen de mahkûmsun. Hitlerin, Musolini’nin, Stalin’in, Napolyon’un göz kamaştıran imparatorlukları tarihin çöp tenekesinde yerlerini alıp kıyamete kadar lanete mahkûm olduğu gibi sen de aynı zindanın mahkûmu olacaksın.

Roma ve Pers İmparatorlukları, Moğol ve Haçlı sürüleri tarihin karanlık çukurunda sana da yer açmışlar, sabırsızlıkla bekliyorlar. Cehenneme yuvarlanış gürültünü ta oradan duyuyorlar çünkü. Artık senin dönemin kapandı. Senin başını çektiğin azgın Batı ve Avrupa barbarlığının yaşam ışıkları sönmek üzere…

Şımar bakayım, şımardıkça şımar… Müslümanlara bulaşmaya devam et. Çünkü dünyayı senin pis varlığından Müslümanlar kurtaracak. Müslümanların elleriyle dünya senin ve iğrenç, barbar uygarlığının zorbalığından kurtulacak.

Türkiye yöneticileri, dünyanın kaderini İslam uygarlığı lehine değiştirecek tarihi bir sürecin hızlanmasında rol üstlendiklerinin farkında olmalılar. Bu cesur, onurlu, takdire şayan, övgüyü hak eden izzetli duruşlarını sürdürmeliler. Ümmetin gözleri onların üzerinde… Yüz milyonlar göğüsleri kabararak bu izzetli duruşu selamlıyorlar.

Toplumları, ülkeleri, yönetimleri ileriye taşıyan, lider yapan cesaret ve izzetli duruştur. Türkiye’nin yöneticileri onurlu duruşlarını sürdürerek, Büyük Şeytanın karşısında dik durup izzetle direnen İran ve Pakistan gibi İslam ülkeleriyle işbirliğini güçlendirerek ümmetin hüzünlü kaderini ümit baharlarıyla buluşturabilirler.

Şımarık kovboya haddini bildirmek, Türkiye’nin eski müstemleke Türkiye olmadığını dünyaya göstermek için ne gerekiyorsa yapılmalıdır. İşe casusluk yuvaları olan ve büyük Türkiye’ye yakışmayan yabancı askeri üsleri, Amerika üslerini kapatmakla başlanmalıdır.

Türkiye, bunu yaparken ekonomik ambargodan, doların yükselişinden korkmamalıdır. Hatta sömürü aracı olan dolardan kurtulmak için, kendi kendine yetme sürecini başlatmak için bu savaşı, ekonomik savaşı bir fırsata çevirmelidir.

 

Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *