491

 

Sosyal medyada kim oldukları bilinmeyen ya da kendilerini kamufle eden karanlık kişiler iğrenç bir iddia ortaya attılar. Güya Batman’da İmam Hatipli öğrencilerin kaldığı bir yurtta eğitmenler veya öğretmenler tarafından 4 öğrenciye tecavüz edilmiş. Batman’ı, Batman halkını, İslami kesimi, namus ve iffetleriyle göz dolduran İmam Hatipli kardeşlerimizi hedef alan bu iğrenç yalan ve iftira birilerini çok sevindirmiş olmalı ki hiçbir araştırmaya gerek duymadan olaya dört elle sarıldılar.

Müslüman Kürt halkına her fırsatta ahlaksızlığı, eş cinselliği, her türlü yozlaşmayı dayatan, ahlaki değerlerle ve namus kavramıyla alay eden malum çevre de namus ve ahlak havarisi kesilerek bu iğrenç iftiralardan medet umar hale geldiler. Düştükleri durum içler acısı. Yalan ve iftiralara sığınacak kadar zavallılaşmışlar.

HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar, sözde Batman’ı temsil eden bu bayan, sosyal medyadaki iğrenç iftiraların kaynağını, doğruluğunu araştırmadan olaya balıklama atladı. Aklınca kendisi ve partisi adına bu iğrençlikten fayda sağlamaya kalkıştı. Bu yalanın daha da yayılmasına katkıda bulundu. Ancak ortada tecavüz diye bir şeyin olmadığı anlaşılınca sus pus oldu.

Bunlar zaten böyledirler. Onlar için bir şeyin doğru veya yalan olması önemli değil. Hayatları yalan üzerine kurulu. Şimdiye kadar hep yalan ve iftiralarla ayakta durmadılar mı? Geldikleri nokta belli… Halkı getirdikleri nokta da belli… Perişan olmuş bir halk ve yakılıp yıkılmış bir bölge…

Batman’ımızı, dindar halkımızı, İmam Hatipli çocuklarımızı hedef alan bu iğrenç iftiralara peş peşe yalanlama geldi. Valilik yaptığı açıklamada, ““Sosyal paylaşımlarında Batman’da İmam hatipte 4 çocuğun tecavüze uğradığı haberleri asılsız ve gerçeği yansıtmamaktadır” ifadelerini kullandı.  Batman Barosu da iftirayı yalanladı. En sert açıklamaysa ÖNDER Batman Şubesinden geldi. “Batman İmama Hatip Mezunları ve mensupları derneği (ÖNDER) olarak bu çirkin iftiraları lanetliyoruz. Israrla İmam Hatip ismi üzerinden algı oluşturmaya çalışanları kınıyoruz. Halkımızın bu çirkin iftiralara inanmamasını, bunun kasıtlı bir imaj ve algı operasyonu olduğunu bilmesini saygılarımızla kamuoyuna duyuruyoruz.” İfadeleri kullanıldı yapılan açıklamada.

Laikçi kesimler her fırsatta, her bahaneyle, bin bir yalan ve iftiraya sığınarak İslam’ı ve Müslümanları, özellikle de İslami cemaatleri hedef alıyorlar. Bu konuda en büyük saldırıları HDP ve CHP yapıyor. İslami kesime karşı bu iki parti birleşiyor. Zinayı savunan, eş cinsellik iğrençliği için meclise kanun önergesi veren, ahlak dışı ilişkiyi meşrulaştırmaya çalışan bu kesimler kendi etiketlerini Müslümanlara yapıştırmaya çalışıyorlar.

 

Müslüman halk artık uyanmalı. Batman halkı bunların gerçek yüzlerini görmeli. Batman’ın en büyük parkına eş cinsellerin ismini vermekten çekinmeyen, parkın kapısını eş cinsellerin sembolü renklere boyayan bu namus düşmanlarının namus havariliğine soyunmalarına aldanmamalı.

Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *