Siyonizm’e dönüşen Yahudilik düşüncesi dünyanın en büyük sorunu olarak büyüyor. Başta ABD olmak üzere emperyalist devletlerin gücünü arkasına alarak tüm insanlık için bir tehdit halini almıştır. Trump gibi tüccar kafalı meczupların desteğiyle yeniden kudurmuştur. Siyonist terör rejimi, iki aya yakın süren ateşkesi ihlal ederek sahur vakti Gazze’ye ölüm yağdırdı. Çoğunluğu kadın ve çocuk olmak üzere beş yüze yakın sivili hunharca katletti. Ve bu saldırılar hala devam ediyor.  Kurulduğu günden beri verdiği hiçbir sözü tutmayan siyonist israil, ateşkes şartlarına uymuyor. İmzaladığı tüm antlaşmalara ve ateşkes kuralına uymayan başına buyruk bir vampirle karşı karşıyayız.

Siyonist israil sorunu, Gazze’yle başlamamış ve onunla da bitmeyecek. Bunlar var olduğu müddetçe sorun büyüyecek. Tarihsel süreciyle de Siyonizm’in temsilcilerine baktığımızda bu karakterleri hep ön plana çıkmıştır. Hatta Yüce Rabbimiz, tüm insanlığı bunlara karşı uyarmıştır. Kur’an-ı Kerim başta olmak üzere birçok kutsal metinde haddi aşan Yahudilerin kötülükleri anlatılır.  Bunlar peygamberlerini öldürecek kadar sapıtmışlar.

Bu lanetli yönlerini tarihsel süreçte de hep görüyoruz.

 Örneğin; 1290 yılında İngiltere’de yaşayan Yahudiler, İngiltere kralı 1.Edward döneminde bizzat kraliyet emriyle ülke dışına atılmışlardı. Çünkü ihanet olan karakterleri ve fitneyi burada da devam ettirmişlerdir.

Aynı şekilde 1492’de İspanya’da yaşayan ve orda da fitne yapan Yahudilerin kovulması kararı alınmıştır. Kovulan Yahudilere Osmanlı devleti sahip çıkmıştı. Yani Müslümanlar, onlara barınma sağladı. Fakat insanlıktan nasibini almamış bu melunlar, bugün Müslümanların başına bela olmuştur. Sadece Müslümanlar değil tüm insanlığın başına bela olmaya adaylar.

Lakin onların tahrif edilmiş kitaplarına göre, hedeflerine ulaşmak için, dünya üzerindeki tüm insanların çoluk-çocuğuyla, kadınıyla, yaşlısıyla, hata bütün hayvan ve ekinleriyle yok edilmesini kendilerine meşru görüyorlar. Hatta vecibe görüyorlar. Ve bunu yerine getirmek için hiç kural tanımıyorlar. Savaşta bile çocuklara, kadınlara, yaşlılara silah doğrultulmazken bunlar üzerlerine yağmur gibi bombalar yağdırabiliyorlar. Bugün Gazze bunun canlı örneğidir.

Peki, bunların sonu ne olacak?

Hep böyle istedikleri gibi katliamlar mı yapacaklar? Ve bu onlara kar mı kalacak? Elbette ki hayır… Çünkü bu tehlikeyi tüm insanlar görecek ve onlara karşı yok edici bir süreç başlatılacak. Tarihte olduğu gibi hiçbir devlet bunları kabul etmeyecek. Ve onların sonu Yüce kitabımızın haber verdiği şekilde tüm dünya onları tanıyıp onlardan tiksinecek ve kaçınılmaz hezimeti görecekler. Ve bugün bu kapı Gazze üzerinden açılmıştır.

Yüce kitabımızın Yahudi karakterleri ve sonlarıyla ilgili verdiği habere gelince:

Onlar yalancıdırlar! Onlar sözlerinde durmazlar! Onlar emanetlere asla riayet etmezler. Onlar bozguncudurlar ve insanlığa düşmandırlar! Onlar korkaktırlar! Onlar büyük sığınakların ardında olmadan asla savaşmaya cesaret etmezler! Onlar dünyada binlerce yıl yaşamaya tutkuyla bağlıdırlar!  Ama onlar kaçınılmaz sondan asla kurtulamayacaklar!