38


Seçim olmuş, sonuçlar sayılmış, ıslak imzalar atılmış, partiler ıslak imzalı sonuçları almış merkezlerine göndermiş. Ama millet ittifakı bu verileri sisteme işleyip merkeze göndermeyi beceremiyor. Kalkmış bir de ülkeyi yöneteceğim diyor!

 Aman Allah’ım!

Yedi parti bir araya gelmiş. Hepsinin de seçim tecrübesi var. Sandıklarda müşahitleri var, ellerinde ıslak imzalı nüshalar var ama seçimde hile yapılmış diyorlar!

Aman Allah’ım!

Belediye başkanları ekrana çıkmış, ellerinde veri yok, biri diğerine bön bön bakıyor, diğeri ha bire sallıyor. Millete boyuna yalan söylüyor. Ne yüzü kızarıyor ne de utanıyor. “Kazandık, fark attık, bu iş bitti” diyorlar ama hepsi yalan.

 Aman Allah’ım!

Seçimde hiçbir vaatleri yok, icraat sıfır, ama bol bol, bol keseden söz vermeler, yalanlar, dolanlar lakin millet inanmamış, oy vermemiş. Millete hakaretler, sövmeler, saymalar, bir düşmanlık yapılıyor!

Aman Allah’ım!

Deprem bölgesinde halk Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanını destekledi. Yapılan hizmetleri gördü, beğendi. Sen misin bunu yapan, ömürlerinde işitmedikleri hakaret ve küfürleri duydular depremzede vatandaşlar. Nasıl da kudurmuş köpek gibi saldırıyorlar!

Aman Allah’ım!

HÜDA PAR dört milletvekilinin dördünü de meclise göndererek büyük bir başarıya imza attı. Seçimler bitmiş, itirazlar değerlendirilmiş. Sonuç yine değişmemiş, sandıkta yenemediklerini sosyal medya yalanları ile yenmek için büyük bir saldırıya geçtiler. Gerçeğe bir türlü inanmak istemiyorlar ama yalana hemen inanıyorlar!

Aman Allah’ım!

Halktan yüzde 45 almış millet ittifakının cumhurbaşkanı adayı seçimi kaybetme sebebini kendisinde ve partisinde arayacağına halka korku senaryosu pompalayıp HÜDA PAR’ı hedef gösteriyor. Elini masaya vurup buradayım naraları atıyor. Seçim sistemi çöken sen, yalan beyanlarda bulunan sen, seçimi kaybeden sen, bağırıp çağıran yine sen!

Aman Allah’ım!

11 seçim kaybetmiş birini aday yaptılar 12. seçimi de kaybetti, aynı adayla 13. seçimi kazanacağız diyorlar! Bu deliliği akıllılık zanneden bir seçmen kitlesi var ki akıllara zarar! Kazanamayacakları beli ama onlar yine suçu millette bulup hakaret edecekler!

Aman Allah’ım!

Bunların bu ülkeyi yönettiğini düşünsene Aman Allah’ım!

Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *