Artık, her yıl 10 Kasım, ülke genelinde gerginliğe neden olmaktadır. Bu tarihte adeta terör estirilmektedir. Müslüman halkımız Kemalist bir dayatma ile karşı karşıya kalmaktadır. Öyle ilginç vakalar yaşanıyor ki, akıllara zarar cinsten. Mesela saat 9'u 5 geçe seyir halinde olan bir metro treninin protesto edilmesi gibi. Kemalistler yaşamış oldukları akıl tutulmasını ve cinnet hâlini tüm Müslümanlara dayatmak istemektedir. Son yıllarda Kemalistler iyice azıtıp dindar insanlara karşı 10 Kasım tarihinde bir terör dalgası estirmektedir. Saygı duruşunda bulunmayan, bulunmak istemeyen veya o esnada durumu buna müsait olmayanlar bile saldırıya uğramaktadır. Her yıl 10 Kasım'da provokasyonların dozu gittikçe artmaktadır. Zaten Kemalizm artık bir ideolojiden öte adeta bir dine evrilmektedir. Okullarda hatta kreşlerde Mustafa Kemal öyle bir şekilde anlatılmaktadır ki, çocukların zihinlerinde Allah ile eşit kılınmak istenmektedir. Mesela şöyle denilmektedir: Mustafa Kemal bize hayat vermektedir, o olmadan nefes alamayız.

Kreşler bile eğitim yuvalarından çıkarılıp adeta birer örgüt eğitim kampı gibi işletilmektedir.

Bu konuda sayısız şikayetler almaktayız. Okullar adeta eğitim yuvası değil, ideolojik eğitim kampı olmuş. Çağın gerisinde kalan Kemaliz, halkımıza alternatifi olmayan tek medeniyet ufku olarak dayatılmaktadır.

Her sene dayatmanın dozu artırılmakta, Kemalizm'e itibar etmeyenler zorbalığa uğramaktadır.

En son bir de 10 Kasım mevlidi diye bir garabet uyduruldu. Kocaeli il müftüsünün Kemalistlere yaranma gayreti işi iyice sıkıntıya soktu. Adeta insanlar, neredeyse bir tarikat hâline getirilen Kemalizm'e mürit yapılmak istenmektedir. Bir yandan camiye siyaset sokulmaz, camiye siyaset sokulması laikliğe aykırı denilirken öte yandan camide CHP 1. Genel Başkanı Mustafa Kemal'e mevlit okutulmaktadır. Kocaeli'de bu durumu protesto etmek isteyen mütedeyyin vatandaşlar, Kemalist zorbaların hışmına uğradı. Koceli valiliği ve müftülüğü, toplum içinde kutuplaşma oluşturacak bir uygulamanın çığırını açtılar. Bu gün camide Mustafa Kemal için mevlit okutanlar, yarın camiye önce Mustafa Kemal'in fotoğrafını, sonra ise büstünü koymaya yeltenebilirler. Neredeyse hiç camiye gelmeyen provakatörler, mevlit bahanesi ile camilerimizi işgal etmektedir. Dindarlar geri adım attıkça, laik ve Kemalist taife daha da azgınlaşmaktadır. Beyler, camilerimizde ellerinizi çekin, toplumsal sükunet ve huzuru bozmayın. Siyasetinize camiyi, mevlidi alet etmeyin. Camiye asla siyaset sokulmaz diyen siz değil miydiniz yıllarca? Siz yapınca siyaset olmuyor mu?

CHP 1. Genel Başkanı Mustafa Kemal'in dine, camiye ve her türlü dini ritüele mesafeli olduğu bilinmektedir. Hatta herhangi bir dini inanca sahip olmadığı yönünde güçlü ifadeler vardır. Saygın tarihçiler, hatta bazı Kemalist tarihçiler bile bunu açıkça dile getirmektedir. Din ile alakası olmayan ve hatta "bütün dinlerin denizin dibini boylamasını istiyorum" diyen bir şahsın ısrarla camiye sokulmaya çalışılması son derece ibret vericidir.

Kendisi sağ olsaydı bu gün adına mevlit okunmasını hoş görmezdi. Camilerde kendisine Fatiha okunmasını hoş görmezdi. Dirisi camiye gelmeyen bir zatın, ölüsünü camiye getirmek akıl tutulmasıdır. Sağlığında kendisine, adının hutbede okunması teklif edilince kesin bir dil ile reddetmiştir.

Ey Kemalistler, şayet Mustafa Kemal'i seviyorsanız hatırasına saygısızlık yapmayın. Kendisinin hoş görmediği bir şeyi onun adına niye yapıyorsunuz? Ölmüş birisine saygınız olsun.

Bir de kızıl Kemalistlerin yanında yeşil Kemalistler türedi ki, kızılların pabucunu dama atmaktadırlar.

Kendinize gelin. Kemalist törenleri, adeta dini ritüellere dönüştürmeyin.

Çağın gerisinde kalan Kemalizm'e dini kisve giydirip milletimize pazarlama gayretine girmeyin.

Yazıktır, vebaldir.