21

14 Mayıs günü yaklaştıkça azgın azgınlığın şirretliği artmaya devam ediyor. Mersin, Trabzon, Ankara derken başta HÜDA PAR'ın standı olmak üzere Cumhur ittifakına ve bileşenlerine fiili saldırılar oluyor.

Bu ülkenin bütün tarihini okuyalım; Müslüman toplumu temsil eden, Müslüman siyasetçilerimiz veya İslami değerleri savunduğunu ifade eden siyasi partiler ve onların taraftarları; CHP'ye veya diğer sol partilere saldırdığı görülmüş mü? Müslüman halkımızı temsil eden siyasi partilerden ve yöneticilerinden hiçbir gün "Biz iktidara geldiğimiz zaman kökünüzü kazıyacağız!" diye bir söz, ağızlardan, çıkmış mı? Bu ülkenin kuruluş tarihinden beri Müslüman halkı temsil eden partilerin gençliği, herhangi bir siyasi partinin standına saldırmış mı? Herhangi bir siyasetçiye sözlü veya fiili saldırıda bulunmuş mu?

Gelin görün ki CHP ve onun bileşenleri; bu ülkenin kuruluş tarihinden itibaren İslam'a ve İslam'ın değerlerine, İslam’ın savunuculuğunu yapan önderlerimize, liderlerimize saldırmıştır. CHP'nin kuruluş tarihinde Müslüman liderlerin pak kanları vardır. İskilipli Atıf Hoca'nın mahkeme meydanındaki haykırışını, Said-i Nursi gibi mazlum bir insanın yarım asra yakın zindan, işkence ve her türlü baskıya maruz kalışını, Süleyman Hilmi Tunahan hazretleri gibi bir insanın CHP'nin baskısından dolayı trende gizlice Kur'an dersi verişini unutmayacağız ve unutturmayacağız.

CHP ve bileşenleri hiç çekinmeden iktidara geldikleri zaman; Kur'an kurslarını kapatacaklarını, Diyaneti kapatacaklarını, LGBT ve cinsel sapkınlığı yaygınlaştıracaklarını seçim beyannamesi verir gibi her yerde söylüyorlar.

Sahada, halkın içindeyiz. CHP ve CHP'ye destek verenlere yönelik halkın ciddi anlamda bir tepkisi var. ‘’Temiz para getireceğim!’’ diyerek halka vaatte bulunan Kılıçdaroğlu'na insanlar güvenmiyor. Normalde seçime gitmeyen kimseler bile CHP ve türevlerinin İslam’a açıktan açığa saldırmasından dolayı bu seçimlerde sandığa gidip Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Cumhur ittifakına oy vereceklerini beyan ediyorlar.

Halkımız CHP ve HDP'nin pervasız bir şekilde HÜDA PAR'a saldırmasına öfkeleniyor. Ümit Özdağ'ın, Mansur Yavaş'ın halkı kin ve düşmanlığa sevk eden açıklamalarından dolayı HÜDA PAR'ın seçim stantlarına olan saldırılara, Müslüman halkımızın tepkisi gün geçtikçe büyüyor.

Soros diye meşhur şeytani yapıların ülkeleri karıştırmak için türlü senaryolar hazırladıklarını herkes biliyor. Seçim öncesi ve sonrası için ülkemize yönelik iç karışıklıklar planlandığı gün gibi aşikârdır. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur ittifakı açık ara ile bu seçimi kazanacak; bu bir kehanet veya taraftar bir insanın söylediği iddia değildir. Sahada olanlar, ciddi anketler yapan kimseler, bunu net bir şekilde biliyor.

Soros gibi şeytani yapılara tabi olmuş kötü niyetli kitleler, seçim öncesi ve sonrası birçok şehrimizde iç karışıklıklar çıkarmanın planlarını, altyapısını hazırlıyorlar. Görünen o ki hedeflerine de HÜDA PAR ve HÜDA PAR camiasını koymuşlar. Bu konuda başta hükümet sonra Müslüman halkımız, şeytan ve taraftarlarına fırsat vermemelidir. Alnı secdeli, ağzı dualı, bu milletin geleceğini ve ikbalini düşünen; başta HÜDA PAR olmak üzere Müslümanların sesi olan partilere, İslami sivil toplum kuruluşlarına, İslami gazete ve dergilere, İslami basın yayına hep birlikte destek olmalıyız.

Trabzon'da, Mersin'de veya Ankara'da yapılan saldırılar görmezden gelinmemeli; failleri bir an önce yakalanıp gereken yasal işlem başlatılmalıdır. Özellikle Müslüman yöneticiler, şeytani yapılardan gelecek olan saldırıları bertaraf etme konusunda teyakkuzda olmalı, gerekli tedbirleri almalıdırlar. Bu seçimlerden dolayı bir tek Müslüman’ın dahi kanının akması, burnunun kanaması kabul edilemez.

Şehit Yasin Börü, Şehit Aytaç Baran, Şehit Ubeydullah Durna gibi yüzlerce, binlerce şehidi olan bir toplumun ölümden korkması düşünülemez. "Öldürmekle bitmeyiz, zalime yenilmeyiz!"

Allah resulünün İslam'ı müdafaa etme stratejisini iyi okumalıyız. O düşmanlarını dahi kendi siyaseti içerisinde eritmiş, düşmanlarının fiziki ve fiili saldırılarını en az zayiatla bertaraf etmiş, sulh ortamını sağlayıp İslam'ı rahatça anlatacağı bir ortam inşa etmiştir. Bununla birlikte muharip gücü olan, saldırma potansiyele olan düşmanlarını birçok yöntem ve teknikle etkisiz hale getirmiştir. Allah, Müslümanları; bütün şer güçlerin fitnesinden, bozgunculardan, insi ve cini şeytanların saldırısından muhafaza etsin.

Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *