21

"O ahiret günü elbet bir gün gelecek

Hakimler hakimi Allah olacak

Haklı olan orada hakkın alacak

Ne olur hakkını canım helal et"

Ahiret gününün elbet bir gün geleceğine inanarak yaşamak her günümüzün Bayram olmasına vesiledir inşallah. Ahirete iman etmek insanı harekete geçirir, insanı etkin kılar, fail kılar. Ahirete iman toplumsal bağlarımızı güçlendirir. Yaşam kalitemizi arttırır yüreğimizdeki ve bedenimizdeki maddi manevi hastalıkların şifa bulmasına vesile olur. Ahirete iman ölümün soğukluğunu sıcaklaştırır, insanın psikolojisini düzeltir. Ahirete iman; inatçı kalpleri, kinle dolmuş sineleri, hastalıklı zihinleri iyileştirir.

Bugün bayram günüdür. Ahirete iman endeksli hareket eden kimseler, Allah için uzak yakın tüm tanıdıklarının bayramını kutlarlar.

Bayramlaşmalar yaparken ister istemez gündemimize seçim giriyor. İnsanlar seçimle ilgili fikirlerimizi soruyor. Kalplerin kinlenmesine, bayramın kirlenmesine sebebiyet verecek bir tutumdan kaçınmak gerekir. Fakat aklı başındaki herkesin  büyük bir özveri ile  tanıdıklarına CHP'nin kirli tarihini hatırlatması gerekir. CHP’nin Ümmeti Muhammed'e yaptığı ihanetleri, verdiği zararları başta Dersim olmak üzere katletmiş olduğu mazlum insanları, İslam'ın değerlerine vermiş olduğu zararları ve bugün açık ve aleni bir şekilde seçildikleri takdirde tekrardan İslam'ın değerlerine zarar vereceklerini beyan ettiklerini insanımıza anlatmak elzem oluyor.

Bayramlaşmalara giderken bir de bakıyoruz ki kendimizi CHP'ye oy vermenin inancımıza, toplumumuza, halkımıza, milletimize, İslam ümmetine vereceği zararları anlatırken buluyoruz. Çünkü seçim listesini beğenmeyen, farklı sebeplerle CHP'ye oy vereceğini söyleyen insanlarımızla karşılaşıyoruz. İnsanımıza Allah resulünün şu hadisi şerifini hatırlatmak zorunda kalıyoruz: Allah Resulü ‘Kimin karartısını çoğaltırsanız onunla haşrolursunuz.’ buyuruyor. Ahirete olan inancımız, harekete geçiriyor; çünkü gönlümüz insanımızın kıyamet gününde CHP'nin zihniyetine mensup insanlarla haşr olmasına  razı olmaz CHP'ye oy vermek CHP'li milletvekillerini takip etmek veya CHP'ye destek veren partileri desteklemek demek CHP'nin karartısını çoğaltmak demektir. Hiçbir bahane ve mazeret kurulduğu günden beri Müslümanlara zarar veren bu partiyi desteklemeye sebep olamaz. Bunu insanımıza anlatıyoruz.

Bayram günü seçimle ilgili konuşmalar, sohbetler bayağı oluyor. Ramazan'ın bitmesiyle beraber insanımızın gündemine seçim büyük bir ağırlıkla girdi. Biz de bu süreçte Bayram da olsa seyran da olsa Hakkı söylemekten çekinmeden insanımıza CHP'nin kirli tarihini zalim ve gaddar yapısını anlatıyoruz.

Toplumumuza Cumhur ittifakını destekleyeceğimizi, oyumuzu Cumhur ittifakına vereceğimizi açık ve aleni bir şekilde tüm imkânlarımızı kullanarak duyuruyoruz. ve insanlarımızı teşvik ediyoruz. Çünkü bu seçim gerçekten çok önemlidir. CHP vaatleri ile çekinmeden İslam'a ve Müslümanlara vereceği zararı; aleni bir şekilde ilan ederken bugün Müslümanların bu seçimde tarafsız kalması, oy kullanmaması, ilgisiz kalması düşünülemez. Bu ağır bir vebaldir. Bu seçimde gerçekten saflar netleşti. Biz de safımızı; Hakk'ın, hakikatin, İslam'ı savunan insanların, alnı secdeli Müslümanların yanında durarak belirledik. 

Bakın CHP zihniyetine mensup kimseler Müslüman Tunus halkının idaresini ele geçirince Müslüman bir lider olan Gannuşi'yi zindanlara attı. 80 küsur yaşında olmasına rağmen bu İslam alemini zindana atmaktan çekinmediler. Evet İslam'ın düşmanlarının tutum ve davranışı hep tüm zaman ve mekanlarda aynıdır. Aynı şeyler bizim ülkemizde de yaşanmaması için Müslüman insanların bu toplumun iyiliğini isteyen kimselerin kendi ülkemizde zindanlara atılmaması için yurdumuzdan çıkarılmaması için bu ülkede zalimlerin Egemen olmaması için insanımıza CHP'nin kirli tarihini hatırlatmalıyız.

Elbet o ahiret günü bir gün gelecek. Hakimler hakimi Allah olacak. Bu dünyada da biz istiyoruz ki Hakimler hakimi olan Allah'ın hükümleri başta ülkemize, sonra yeryüzünün bütün coğrafyalarına Egemen olsun. İnsanlar ilahi adaletin emniyet ve refahına kavuşsunlar. Allah yeryüzündeki bütün zindanlardaki mazlumları özgürlüklerine kavuştursun. Haksız yere yurtlarından çıkarılmış mazlum Müslüman muhacirleri yurtlarına emniyet içerisinde geri döndürsün. Hasret dolu yüreklerin sahibi muhacirlerimize selam ediyor hürmetle ellerinden öpüyoruz. Uzun yıllardır hasret çeken yüreklere selam ediyor bütün Ümmeti Muhammed'in bayramını kutluyoruz. Muhacirlerimize kavuşmak dileğiyle...

 

Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *