image



Sosyal medya hesabından mesaj paylaşan Erbaş, Ramazan ayının  başta Filistin ve Doğu Türkistan olmak üzere dünyanın çeşitli bölgelerinde yaşanan acıların son bulasına vesile almasını diledi.

Erbaş şu ifadeleri kullandı:

"Bereket ve mağfiret mevsimi ramazan ayına kavuşmanın sevinci ve heyecanı içindeyiz. Bu gece ilk teravih ve ilk sahurla ramazan ayını idrak etmiş olacağız. Bizleri yeniden bu mübarek mevsimle buluşturan Cenab-ı Allah’a sonsuz hamd-ü senalar ediyoruz. Rahmet ayı ramazanın ülkemize, milletimize, İslam alemine ve bütün insanlığa barış ve huzur getirmesi için Cenab-ı Mevla’ya niyazda bulunuyoruz.

Mübarek ramazanın merhamet ikliminden hakkıyla istifade ederek başta Filistin ve Doğu Türkistan olmak üzere dünyanın çeşitli bölgelerinde yaşanan acıların, sistematik katliam, işkence ve tacizlerin son bulması için yüce Mevla’ya dua edelim. Dökülen kanın durması, yetim feryatlarının dinmesi, mazlumların gözyaşlarının silinmesi, bütün kardeşlerimizin bir an önce zulümlerden kurtulması için sözlü dualarımızı fiili dualarımızla destekleyelim.

Bu vesileyle aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan-ı Şerif’ini tebrik ediyorum. Ramazanın rahmet, bereket ve huzur ikliminden bütün insanlık olarak nasiplenebilmeyi Cenab-ı Mevla’dan niyaz ediyorum.

Ramazan-ı şerifiniz mübarek olsun."  (İLKHA

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *