image

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının Güneykent Mahallesinde yeni hizmete giren  binası bahçesinde düzenlenen etkinliğe Vali Yardımcısı Tuğba Polat, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ümit Çiçek, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Beşir Arslan, Proje Koordinatörü Tuba Baylan, vatandaşlar ve çocuklar katıldı.
Çocuklara ücretsiz olarak kutu oyunları ve oyuncakların dağıtıldığı etkinlikte konuşan Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu Proje Koordinatörü Tuba Baylan, “ Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu olarak İçişleri Bakanlığı ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızın işbirliği ile hazırladığımız batıdan doğuya doğru uzanan kardeşlik karavanının 12’nci durağı olarak Batmanda bulunuyoruz. Burada çocuklarımıza pandemi döneminde aileleri ile birlikte eğlenceli ve eğitici vakit geçirebilecekleri dokuz taş, üç taş, parmak maç, dama, mangala ve satranç gibi oyunlarımızı içeren hediyeler ile buluşturacağız ” dedi.
Vali Yardımcısı Tuğba POLAT,  Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından yürütülen bu anlamlı ve güzel projeden dolayı emeği geçenleri kutlayarak, kendilerine çalışmalarında başarılar diledi.
Hediye Karavanı, ilimizden sonra Mardin ve Diyarbakır'da yaşayan ihtiyaç sahibi çocuklara oyuncaklar dağıtmak üzere yola çıktı. VEYSİ GÜLTEKİN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *