image

Batman Petrolspor’un Şampiyonluk kutlamasının yapılacağı Valilik önü Zekeriya Aydın Caddesi, Turgut Özal Bulvarı ve bağlantı caddelerinin araç trafiğine kapalı olacağı belirtildi.

Batman Valiliğinden yapılan açıklamada Valilik önündeki Zekeriya Aydın Caddesinin tüm hafta sonu boyunca trafiğe kapatılacağı belirtildi.  Açıklamada 04 Mayıs Cumartesi günü sabah saat 09.00'dan 06 Mayıs Pazartesi günü sabah saat 08.00'e kadar Av. Zekeriya Aydın Caddesi’nin trafiğe kapatılacağı belirtildi.

TURGUT ÖZAL BULVARI PAZAR GÜNÜ KAPALI

Batman’ın en önemli ana caddesi olan Turgut Özal Bulvarı Pazar günü öğlden sonra kapalı olacak. Bozooğulları Otel ve Batman park arasındaki cadde 05 Mayıs Pazar günü saat 14.00- 00.00 arası kapalı olacak. Soraçan Kavşağı, Av.Sedat Özevin Caddesi, Şehit Fethi Sekin Sokak kesişimi ve Bozooğulları kavşağı arası Pazar öğleden sonra araç trafiğine kapatılacak.

Batman Valiliğinden yapılan açıklamada trafiğe kapatılan bu yollar yerine alternatif yolların kullanılması önerildi. Bu tarihte alternatif güzergah olarak; Eski Havaalanı kavşağından Kıbrıs Şehitleri Bulvarı, Edip Solmaz Bulvarı, Farabim Kavşağı istikameti kullanılabileceği belirtildi.

Geçiş güzergahı olarak da Buket Lahmacun Kavşağından Ömer Muhtar Bulvarı, Barış Bulvarı, Ahmet Arif Bulvarı istikametine geçiş sağlanabileceği açıklandı. MUHARREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *