image

Elektrik Kesintisinin Yapılacağı Mahalle ve Köyler…


BATMAN MEKEZ

Batman merkezde; 09:00 - 18:30 saatleri arasında Gültepe, Hilal, Ünlüce, Seyrantepe, Çayeli, Bıçakçı, Ballıtepe, Huzur, İluh, Bayındır, Petrol, Kolbaşı, Demirbilek, Yakıtlı, Yolveren, Kısmet, 19 Mayıs, Aydınlıkevler, Kösetarla, Kumtepe  ve Organize Sanayi Bölgesi mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

 

SASON

Sason’da 08:45 - 17:45   saatleri arasında Dereiçi, Umurlu, Merge, Keçiler, Sarıkız, Üçdirek, Deliktaş Mezra, Yıldızkaya, Elagöz, Çakırpınar, Karaağaç, Sarıyayla, Karayün, Osmanik, Üçevler, Hılınsur, Dumlupınar köy ve mahallelerde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.


KOZLUK

Kozluk’ta 08:00 - 20:00 saatleri arasında Mercan, Hasköy, Uzunçayır, Esentepe, Gülovası, Yeşilköy, Golazeng, Üçyol, Aslan Köy, Samanyolu, Bölükkonak, Kayadibi, Yolüstü, Yolaltı, Pınarbaşı, Geyikli, Yedibölük, Gümüşörgü, Cindo ve Mergedere köy ve mahallelerde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

 

GERCÜŞ

Gercüş’te 09:00 - 17:45 saatleri arasında Karalan, Boğazköy, Yüceköy, Kırkat, Konak, Mağaralı, Pınarbaşı(Merkez), Öteyaka, Aydınlı, Becirman, Rüzgarlı, Seki, Akyar, Kayalar, Gönüllü, Gürbüz, Kozlu, Başarköy, Kesiksu, Sargın, Çiçekli, Başova, Çukuryurt, Tutumlu, Düzmeşe, Yassıca, Bayırlı ve Kavak köy mahallelerde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

 

BEŞİRİ

Beşiri’de 09:00 - 21:00 saatleri arasında Üçkuyular, Yarımtaş, Yenipınar, Mezelkan, Alıçlı, İnpınar, Kuşçukuru, Doğankavak, Bilek, Nurettin ve Yeni köy ve mahallelerde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak. (MURAT ORHAN)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *