image

 

Düzenlediği dev 'Kutlu Doğum' etkinlikleri ile adını duyuran Peygamber Sevdalıları Platformu, Batman'ın cadde ve kavşaklarını Hz. Muhammed’i (s.a.v) öven brandalarla süsledi.

Türkiye genelinde ‘Kutlu Doğum’ etkinlikleri düzenleyen Peygamber Sevdalıları Platformu, Batman'ın bazı cadde, kavşak ve bulvarlarına Resülullah'ın (s.a.v) mübarek doğumunu hatırlatan brandalar astı. 

Batman’da 12 Nisan’da yapılacak etkinlik öncesi, Kürtçe ve Türkçe yazılarla şehrin neredeyse her cadde ve kavşağına asılan afişler sayesinde şimdiden halkı tatlı bir heyecan sardı.

Platform tarafından Hasankeyf, Sigorta, Eski Havaalanı, Korike, Göçerler, Beşiri kavşaklarının yanı sıra kentin birçok cadde ve sokakları Resulullah'ı (s.a.v) öven brandalarla süslendi.

Peygamberi öven afişler cadde ve sokakları süsledi

 

Cadde ve kavşaklara “Önderimiz, Rehberimiz Hz. Muhammed (sav)-Batman'dan Sana Selam Ey Nebi”, “Kutlu Doğum Ayı Mübarek Olsun-Wiladeta Pexemberê Me Piroz Be”, “Selatullah Selamullah Aleyke Ya Resulallah-Selat U Selam Li Te Ey Qaside Xweda”, “Resulallah Muhammed, Habibullah Muhammed, Nebiyullah Muhammed, Gula Cane Me Ahmed”, “Alemlere rahmetsin! Ey Allah'ın Resûlü-Selat ve selam sana ya Resulallah”, “Kalbimizin gülü ve süsü gönlümüzün sultanı-ya Muhammed Mustafa” ve “Önderimiz, rehberimiz Hz. Muhammed (sav) -Batman'dan Sana Selam Ey Nebi” yazılı brandalar asıldı. İlkha

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *