image

Çarşı esnafı, özellikle Elma Sokağı esnafı sık sık elektrik kesintilerinden kaynaklanan mağduriyetler yaşıyor. Elektriklerin kesilmediği gün olmadığını söyleyen Elma Sokağı esnafı çoğu sefer otomatik kepenklerini açamadıklarını, büyük zarara uğradıklarını söyleyerek içlerinin TEDAŞ’a karşı öfke dolu olduğunu belirttiler.

KESİNTİLER BÖYLE DEVAM EDERSE HERKES DÜKKÂNLARI KAPATIP GİDECEK

Elektriklerin hemen her gün sabahtan öğlene, bazen de ikindiye kadar kesik olduğunu belirten Elma Sokağı esnafından M. Ali Yanaç, “ Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Bıktık, usandık. Kesintiler bu kış böyle devam ederse herkes dükkânları kapatıp gidecek. Otomatik kepenklerimizi açamadığımız için müşteri de artık gelmiyor. Elektrik olmayınca kepenkleri de açamıyoruz. Dükkânlarımızın önünde öylece bekliyoruz. Köklü çözüm istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

ARIZA VARSA BİTMEDİ Mİ? NE BİÇİM ÇALIŞMA? BÖYLE BAKIM MI OLUR?

Tesisatın yer altına alınmasından buyana boyuna elektriklerinin kesildiğini söyleyen Ahmet Erçin ise, “ Elektriklerimiz kaçak da değil. Ne diye boyuna kesiyorsunuz? Her gün kesiliyor. Arıza varsa bitmedi mi? Ne biçim çalışma? Böyle bakım mı olur? Belediye otomatik kepenkleri mecburi kıldı. Elektrik olmayınca dükkânlarımızı açamıyoruz. TEDAŞ’a çok öfkeliyiz. Sorunumuzu hemen halletsinler.” Dedi.

TEDAŞ’IN BİZİ MAĞDUR ETMEYE HAKKI YOK

Diğer bir Elma Sokağı esnafı Selahaddin Açan da tepkisini dile getirdi. Açan, “ Her gün elektriklerimiz kesiliyor. Mesela bugün sabahtan beri yok. Arıza var diyorlar. Bir aydır bu arızalar bitmedi. Yeter artık! Elektrikler ikide bir gitmesin. Ne gerekiyorsa yapılsın. TEDAŞ’ın bizi mağdur etmeye hakkı yok.” Diye konuştu.  AHMET KÖLGE

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *