image

Peygamber Sevdalıları Vakfı’nın Midyat ilçesinde “Ahlak ve Adalet Rehberi Hazreti Muhammed" temasıyla düzenlenen  "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama” etkinliğine katılan halk, toplum olarak Efendimizin önderliğine ve sünnetine her zamankinden daha çok ihtiyaçlarının olduğunu ifade ettiler.

Peygamber Sevdalıları Midyat Koordinatörlüğünün organize ettiği etkinlik,  saat: 13.30’da otogar yanı miting alanında yapılmıştı.

Programın başından sonuna kadar sağanak yağmura rağmen alanı terk etmeyen halk, duydu ve düşüncelerini  muhabirleriyle paylaşarak, söz konusu Peygamber olunca hiçbir değil rahmet yağmuru şeyin kendilerine engel olamadığını ifade ettiler.

Etkinliğe katılan Rüstem Şayık, “Yağmur yağmasına rağmen insanlar alana gelmeye devam ediyor. İnşallah tüm coşkusuyla bu etkinlik başlayacak, devam edecek ve sona erecektir. Muhammedî sevdanın önünde ne yağmur ne de hiçbir şeyin engel olamayacağını bu meydanda herkese göstereceğiz.” dedi.

Yağmurluk giyerek etkinliğe gelen Muzaffer Demir ise “Yağmur Allah'ın lütfudur elhamdülillah. Tüm Müslümanların gelmesi gerekir. Hazret Muhammed rahmet için gelmiştir. O rahmet peygamberidir. Bugün O'nun kutlu doğumudur. İnşallah bizde onun rahmetini diliyoruz. Maşallah etkinliğe çok kişi geliyor. Allah Müslümanları uyandırsın inşallah.” dedi. İLKHA

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *