image

MBA ve SİMYA özel eğitim kurumlarını ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, okul yöneticilerinden eğitim kurumunun ve devam eden eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelen İl Müdürü Kurtaran, yeni eğitim müfredatıyla ilgili bir süre sohbet etti.

Yeni müfredat ile ilgili konuşan Kurtaran “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile çocuklarımızı iyi insan olarak yetiştirmek istiyoruz.” dedi.

Konu ile ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada “İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mahmut Kurtaran, yeni eğitim müfredatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İl Müdürümüz, Millî Eğitim Bakanlığımızın kamuoyunun görüşüne sunduğu "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" kapsamında hazırlanan yeni müfredat taslağını tüm öğretmenlerin incelemesini ve katkı sunmalarını istedi.” ifadeleri kullanıldı.

Açıklamanın devamında “İl Müdürümüz, Türkiye Yüzyılı Maarif Modelinin sadece bir araç olduğunu ve istenilen hedefe ancak öğretmenlerin gayreti ve özverili çalışmasıyla ulaşılabileceğini vurguladı. Yeni müfredatın 2024-2025 eğitim öğretim yılında birinci, beşinci ve dokuzuncu sınıflarda kademeli olarak uygulamaya geçirileceğini ve Bakanlığımızın bu müfredatla iyi insan yetiştirmeyi hedeflediğini söyledi.” ifadelerine yer verildi. HAMDULLAH KARADAŞ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *