image

Otomobilin Kırmızı Işık İhlali Sonucu Kaza Meydana Geldi

Gültepe Mahallesi Demokrasi Bulvarı üzerinde, Petrol City Alışveriş Merkezi önünde yaşanan kazada 34 ER 1081 plakalı otomobil, kırmızı ışık ihlali yaparak yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışan yayalara çarptı. Çarpmanın etkisiyle pusette bulunan bir bebek ile 3 kadın yaralandı. Kaza sonrası yol ulaşıma kapatıldı.

Yaralılar Acil Müdahale Sonrası Hastaneye Kaldırıldı

Kaza anında olay yerinde bulunan vatandaşlar 112 acil servisini aradı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra Batman Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildiler. Yaralılardan 3'ünün hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Vatandaşlar, Alışveriş Merkezi Önünde Güvenlik Önlemleri İstiyor

Petrol City Alışveriş Merkezi önünde sıkça kaza yaşanması nedeniyle, çevredeki vatandaşlar güvenlik önlemlerinin artırılmasını talep ediyor. Kazaların önlenmesi için acil önlemler alınması çağrısında bulunan vatandaşlar, benzer faciaların yaşanmaması için yetkililerin harekete geçmesini istiyor.

Kazayla İlgili İnceleme Başlatıldı

Kaza sonrası, yetkililer olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattılar. Kazanın nedenleri ve sorumluları hakkında bilgi edinmek için polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. MUSTAFA KAYNAK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *