0

 

Daha dündü doğduğu gün, bugün koşmaya başladı hamdolsun. Rehberimiz artık üç yaşında.

Şükürler olsun ki; Ateş sahipleri tarafından ateşe atılmakla tehdit edilen annesine,  “Ana korkma Allah bizimle” diyen kundaktaki bebek gibi, ortalığı cehenneme çevireceklerini iddia edenlerin tehditleri karşısında doğduğu ilk günden itibaren ümmete “korkmayın Allah bizimle” diyen  bir gazetemiz var. 

Şükürler olsun ki, kirlenmiş ağızların, üzerine iftira attığı iffet abidesi Meryem’i aklayan bebeğin dile gelmesi gibi Hak ehline atılan iftiraları, doğduğu ilk günden beri berhava eden, hak ehlinin yüzünü ağartan bir gazetemiz var bizim.

Ve yine şükürler olsun ki, Doğduğu gün, Ümmetim! Ümmetim! diyen o kutlu Peygamber gibi, doğduğu ilk günden beri Ümmet! Ümmet! diye çırpınan, ümmetin dertlerini dert edinen, vahdeti ve kardeşliği tesis etme gayreti ile yanıp tutuşan bir gazetemiz var.  

Yerel oluşuna bakıp da bu cılız sesten ne çıkar ki demiyoruz biz. Çünkü rûz-i mahşerde Hakk safında yer aldığımızın şahididir bu gazete. Gazetemizi, tirajı  yüzbinleri bulan gazetelerle kıyaslayıp burun kıvırmıyoruz. Çünkü hava aleminde, bu sesin akislerinin milyonlar kulaklara ulaştığını biliyoruz biz.

Biz bâtılı afişe edip hakkın reklamını yapıyoruz. Hiçbir reklamı almaktan çekinmeyerek kasalarını dolduran gazetelere bakıp ta iç geçirmiyoruz. Çünkü biliyoruz ki bizim yaptığımız reklamın getirisi cennet pahasındadır. Bizim çekimiz haktan sapmadığımız müddetçe açık çektir ve asla çizilmez. Bitimsiz bir hazinenin sonsuz itibarlı sahibinin imzasını taşıyan bu çek geri dönmez.

Bir ışık olsun gazetemiz karanlıkta kalmışlara. Bir tokat olsun bâtıla dalıp ta derin uykuya dalanlara. Bir rahmet müjdesi olsun gözleri ufka dalmış ümmetin baharını intizar edenlere.

 

Hep birlikte edeceğimiz duamızla, gazetemizin ömrüne bereket, kalem tutan eline kuvvet, kalemi harekete geçiren zihne basiret ve feraset,  çalışanına bol rızık ve rahmet, okuyucusuna af ve mağfiret diliyoruz.

Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *