160

Evet, HÜDA PAR, HÜDA PAR’dan büyüktür.

Çünkü HÜDA PAR, HÜDA PAR’dan önce de vardı.

Var olmak için gereken bedel neyse onu ödemiştir, üstelik hiçbir camia var olabilmek için böylesine bir bedel ödememiştir.

HÜDA PAR Peygamber Sevdasıyla vücut bulmuş, bu sevda ile beslenip gelişmiş, bu sevdayı hayatın merkezine koymuş, atacağı adımların hep bu çizgide olacağını ilan etmiştir.

HÜDA PAR Peygamber Sevdasının bir ürünü, bu sevdanın siyasi bir kimlik olarak tecessümüdür. Önce bunu bir kenara kaydedelim.

Mahalli seçimler dolayısıyla ülke genelinde sahaya inmiş ve kendisinden haberdar etmiş, davasını en güzel şekilde dile getirmiş, farkını göstermiştir, tam olarak istediği hedefe ulaşamasa da önceki seçime göre oylarını artırmıştır.

Başta Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu olmak üzere Meclisteki dört temsilcisiyle bir yıldan bu yana farkını göstermiş, dikkatleri üzerine çekmiş, daha güçlü bir kadroyla geldiğinde neler yapabileceğini göstermiştir.

Yine Batman milletvekili ve aynı zamanda Batman Belediye başkan adayı Serkan Ramanlı da alışılmış şablonları kırarak bütün dikkatleri HÜDA PAR üzerine çekmiştir.

Türkiye’nin dört bir yanında sahaya inen HÜDA PAR mensuplarının heyecanlı ve samimi koşuşturmalarına, özellikle ülke insanıyla kurduğu sıcak ilişkiye şahitlik ettik. Bu asla boşa gitmiş değildir, Allah bunu zayi etmeyecektir.

Bu anlamda hiçbir HÜDA PAR mensubu bu koşuşturmasından dolayı pişman değildir, çünkü doğrudan İslam anlatılmıştır, bunun asla boşa gitmeyeceğini bilmektedir.

Yine HÜDA PAR şundan dolayı da Allah’a şükretmelidir ki; miadı dolmuş, kullanım süresi bitmiş, parti parti gezip daldan dala konan kişilerin cazibe merkezi olmamış, böylece hormonlu büyümeye ta baştan kendisini kapatmıştır.

Bununla birlikte hiçbir şekilde uzlaşmaz bir tutum sergilememiş, özellikle dört büyük şehrin CHP’ye teslim edilmesinin altında imzası yoktur, HÜDA PAR’ın bu vefası unutulmayacaktır.

Peki, bundan sonra ne yapmalıdır sorusuna inşallah daha sonraki yazılarımızda değinmeye çalışacağım. Fakat “AK Parti niçin kaybetti” diye yarım bıraktığımız bir konudan sonra.

Kadir gecenizi tebrik eder hayırlara vesile olmasını Rabbimizden niyaz ediyorum!

Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *