77

Hamd âlemlerin Rabbine, salât ve selam da O’nun pak Rasulüne olsun.

Sonunda seçimler bitti. İnsanlar ortamlara daha rahat girer, yakınlarıyla daha rahat yüz yüze bakar hâle geldi. Her ortamda açılan seçim muhabbetinden ikrah gelmişti. Şimdi ise seçimin sonuçlarını izleme vakti.

Biz bu seçimin başta Kudüs olmak üzere birçok mazlum coğrafyanın ve yapının kurtuluşuna vesile olmasını diliyoruz. Zaten Sayın Cumhurbaşkanının kazanmasından sonra dünyanın dört bir yanındaki Müslümanlar sevinç gösterilerinde bulundular.

“Gericiler Meclis’e kayıtlarını yaptırdı.” demiş paçavra parçası. Köleleşmiş zihniyetlere yol yordam göstermek, onları esaretten kurtarmak isteyen hürler mecliste eksikti tabii ki ve artık oradalar.

“Dürüstlük pahalı bir mülktür; ucuz insanlarda bulunmaz.” demiş Tolstoy. Bu paçavracıların dertleri biraz da elde edemedikleri o pahalı mülk. Paraları var ama alamıyorlar. Görüyorlar ama ulaşamıyorlar. Dürüst ve efendi insanların o efendilikleri altında ezilmekten korkuyorlar.

Genel olarak bütün muhalefetin korkusu bu efendilik. Sen siyasette öncü bir kadın olarak zarafetin simgesi olman gerekirken, anlamak istemediğin bir konu hakkında parti liderine ‘dangalak’ diyorsun ama karşı taraftan sana gelen ‘papatya çayı’. Bu efendiliğin altında ezileceksiniz!

Güzeldi değil mi mecliste bel altı laflar konuşmak, bazen yumruk yumruğa girişmek! Milletin seçtiği vekiller olunmasına rağmen ağza alınmayacak lafları rakibine kullanmak. Millet sizden bunu değil, sorunları için harekete geçmenizi bekliyor.

Sorunlar önemli mi? Vekillerin maaşı yatsın yeter. Terörizm, enflasyon, fakirlik, ana dilde eğitim sorunları, mülakat gibi kimi mağduriyetler, adaletsizlikler kimsenin umurunda değil. Çünkü bir şeyler sadece konuşulmalı, çözülmemeli. Çözülürse etraflarında kimse kalmayacağını kendileri de biliyor.

Şimdi hamd olsun Hür kadrolar mecliste. Açıkçası birçok insan HÜDA PAR’ın meclise gireceğine güvenerek AK Parti’ye oy verdi. Zira hâlâ LGBT filmini defalarca izlediğini ve beğendiğini ifade eden, feminist, İstanbul Sözleşmesini savunan, 6284’çü Özlem Zengin’i grup başkanı yapan bir AK Parti var karşımızda.

Değişim başladı artık, ülke yepyeni bir sürece giriyor. Bundan bütün ülkenin memnun kalacağına inanıyoruz; bozuk fıtratlılar hariç. Hür Dava Partisi’ne güveniyoruz. Dualar ediyoruz. Bizi parti destekçisi olarak bilen, duasının makbul olduğunu defalarca gördüğümüz güzel insanların duasını almanın sevinci bizi daha da heyecanlandırıyor.

Ümmet HÜDA PAR’a kilitlenmiş durumda. HÜDA PAR’ın kardeşlik ve ümmetçilik ruhunu bilen bilir. Rabbim herkese feraset versin ve ümmeti umduklarına nail eylesin. Ölmüş ideolojiler, kişiler ya da olgulardan dolayı aramıza tefrika girmesine müsaade etmesin. Her şey gelip geçer; bâkî olan Allah’tır.

Rabbim vekillerimizin sözlerini tesirli kılsın. Onlara Hz. İbrahim’in belagatini versin. Onları fitnecilerin fitnesinden, şerlilerin şerrinden, hasetçilerin hasedinden muhafaza buyursun.

 

 

Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *