0

İsveç’te bir insan artığının Batı’nın batıl medeniyetinin himayesinde gerçekleştirdiği saldırganlığa HÜDA PAR Camiası, insanlığın yüz akı olarak tepki verdi.  Başta HDPKK güruhu olmak üzere kimi kesimler ise hemen mülhidlerin avukatlığına soyundular.

HDPKK kesimi, önce olaya, kişi karşısındakini de kendisi bilirmiş, mantığıyla yaklaşarak yapılan protestoya, ‘Devlet Destekli’ yaftasını yapıştırdı.

Kendileri yedi kocalı Hürmüz misali onlarca devletten, istihbarat örgütünden emir almadan hiçbir şey yapmadıkları için, herkesi kendileri gibi sanıyorlar. Binlerce, yüz binlerce Kürdün kendi iradeleriyle bir sivil toplum kuruluşunun çağrısına uyarak meydanlara çıkabileceğini bir türlü kavrayamıyorlar. Çünkü kendileri irade konusunda nisap miktarına ulaşamadıklarından Müslüman Kürtlerin hür iradelerini anlamak istemiyorlar…

Bu kadar kendi milletini küçük gören, iradesiz sayıp hakaret eden başka bir gurup yoktur yeryüzünde. Niye Müslüman Kürtler, bireysel olarak ya da STK’lar olarak bir karar alıp uygulamaktan acizmiler ki; Devletin ya da başkalarının iradesiyle meydanlara çıksınlar. Orada Allah’tan başkasına boyun eğmeyen on binlerce Müslüman, Selahaddin-i Eyyubi misali, Kürtlüğün de Türklüğün de iftiharı oldular. Ama maalesef köle ruhlular bundan önceki seferlerde anlamadıkları gibi bu sefer de anlamadılar.

Bir de dillerinden düşürmedikleri bir Kobani teranesi var. Müslüman Kürtler ne zaman onurlu bir davranış sergileyip gerçek Kürtlüğü ortaya koyduklarında, hemen “IŞİD, Kobani’ye saldırırken neredeydiniz” diye tuttururlar.

Peki, IŞİD Kobani’de Kürtlere saldırırken siz neredeydiniz? Siz de sizin ve IŞİD’in ipini elinde tutan efendilerinizin emriyle burada Kürtlere saldırıyor, Yasinleri katlediyordunuz.

HÜDA PAR Camiası ise mazlumların canını kurtarmakla, evlerini hendeklerle kuşatıp zulmettiğiniz mazlum Kürtleri onurlu bir şekilde elinizden almakla uğraşıyordu.

IŞİD ile paralel olarak Diyarbakır’da, Batman’da, Şırnak’ta, Karlıova’da, Van’da, Nusaybin’de velhasıl bütün Kürdistan’da Kürtlere saldırıp onları vahşice katledenlerin ne HÜDA PAR Camiasına laf söylemeye hakları ne de IŞİD’den bir farkları yoktur.

Tekrar soralım, IŞİD Kobani’ye saldırırken siz neredeydiniz? Diyarbakır’da fakir Kürtlerin bayramlık sofralarına et ulaştırmak için çırpınan Müslüman Kürtlere saldırmak yerine, âdetiniz olduğu üzere Kürtleri katletmek yerine neden Kobani’ye gidip orada savaşmadınız? Yemedi değil mi? Savunmasız Kürtleri katletmek daha kolayınıza geldi de ondan değil mi?

IŞİD ile aynı anda aynı yerden emir alarak Kürtlere saldıran, geçmişi Kürt katliamlarıyla dolu olan, Dahhak’tan, Saddam’dan daha fazla Kürt katleden güruhun ne HÜDA PAR Camiasına ne de genel olarak Müslüman Kürtlere söz söyleme hakkı asla yoktur…

Hadi oradan! Siz gidin de sahibiniz Conilere mayın eşekliği yapın…

Selam ve Dua ile…

 

Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *