15


Malumunuz sol Kemalist medya her fırsatta manipülatif haberlerle cemaatleri, tarikatları, Kur’an Kurslarını, medreseleri ve bilumum İslami kurumları hedeflerine alıyorlar. Birkaç gündür mal bulmuş mağribi gibi ekranlarda yorumlar yapıp sözde 6 yaşındaki bir kızın mağduriyetinden bahsediyorlar.

İslam’a ve Müslümanlara karşı ciddi bir dezenformasyon hamlesine girişen bu müfteri medya, ne "evrensel hukuk normu" ne de "suçun şahsiliği ilkesini" dinlemeden tüm Müslümanlara ve İslami değerlere saldırıyorlar.

Bu güruh, devam eden yargı sürecini beklemeden peşinen kararlarını verip yargısız infazlara başladılar. Allah'a hamd olsun ki bu kindar tayfanın elinde bir yetki yoktur. Yoksa şimdi çoktan yalan ve iftiralarla dolu manşetlerini delil göstererek yüzlerce mağduriyete imza atmış olacaklardı.

Varlığını yalan ve iftiralara borçlu olan bu güruh, aldattıkları bir vakıf yöneticisinin kızı üzerinden İslam'a ve Müslümanlara olan kinlerini manşetlere taşıdılar. "Tarikatlar kapatılsın", "Cemaatler kapatılsın", "Medreseler kapatılsın" "Laiklik elden gidiyor" manşetleriyle gerçek yüzlerini ve asıl hedeflerini ifşa ediyorlar.

İddiaları, bir Vakıf yöneticisi 6 yaşındaki kızını 29 yaşında birisine nikahlamış şeklindedir. Delilleri ise, 6 yaşındaki kızın gelinlik giydiği fotoğrafı, yönlendirdikleri kızın iddiaları ve saçma sapan yorumlar.

Yahu, bahse konu olan 6 yaşındaki kızın kız kardeşleri; biri 19 diğeri de 21 yaşında ve hala bekardırlar. 6 yaşındaki kızını başkasına nikahlayan bir baba diğer 2 kızını bu yaşa kadar bekletir mi? Gelinlik giydiği fotoğraf ise, kızın ağabeyinin açıklamasına göre, kursta okuyan tüm çocuklar gibi okumaya geçtiğinde hatıra olarak çekilmiş.

Bre müfteri kindarlar! Hepimiz çok iyi biliyoruz ki yalanlarla kandırıp ağınıza düşürdüğünüz ne o zavallı bayan sizin umurunuzdadır ne de gerçek mağduriyetler yaşayan binlerce kişi.

Size hatırlatmak isterim; Ağınıza düşürüp kandırdığınız mezkur bayanın iddiaları üzerine günlerdir haber ve yorum yapıyorsunuz. Peki, 4 kız çocuğunu taciz etmiş, hukuk önünde hesap vermiş ve 18 yıl 9 ay hapse mahkum olmuş sizin tayfadan olan S. K. veya onun gibi yüzlerce kişi hakkında tek kelam ettiniz mi? Hayır. Neden? Çünkü sizin kitabınızda adalet yazmaz, mağdurların mağduriyetleri umurunuzda olmaz.

Evet, hiç kimsenin mağduriyeti sizin umurunuzda değildir. Çünkü sizin tek hedefiniz İslam’dır, İslami değerlerdir, Müslümanlardır ve Müslümanların mukaddes değerleridir. Buna yüz yıllık tarih te şahittir; Dedelerimiz, nenelerimiz, alimlerimiz ve şeyhlerimiz de şahittir; Dağlarımız, ovalarımız, şehirlerimiz ve köylerimiz de şahittir; Camilerimiz, medreselerimiz ve mekteplerimiz de şahittir... Kısacası yüz yıldır sizin temel hedefiniz, Müslüman toplumumuzu islamsızlaştırmak ve bir adım ötesi İslam’a düşman etmektir. Ama başaramıyorsunuz ve başaramayacaksınız da.

Bu müfteri medyanın iddia ettikleri konuya gelecek olursak; Elbette ne İslam hukuk ne de vicdan sahibi hiç kimse 6 yaşındaki bir çocuğu evlendirme gibi bir adıma izin vermez. Bahse konu olan 6 yaşındaki kız ve ailesinin neler yaşadığını en iyi onlar bilirler ve ailenin açıklamalarına göre basına yansıyanların tamamı dezenformasyon olup yalan ve iftiradan ibarettir. Elbette yargı süreci sona erdiğinde birçok şey daha da netleşir.

Bununla birlikte; Psikolojik sorunlar yaşayan bahse konu bu bayanı kim nasıl yönlendirdi? Kendi emellerine alet edip İslami cemiyetlere saldırmak için kim hangi tezgahı kurdu? gibi onlarca sorunun cevabını da yargı bulmalı ve bu tezgahı kuranları da ifşa etmelidir.

Son olarak, Müslüman ya da vicdan sahibi olan herkes bir haber duyduğunda önce iyice araştırmalıdır. Hele hele bu haberi yapan bir fasık ya da İslam’ı hedefine alan bir güruh ise o haberi daha ince bir araştırmadan hakkında konuşmamalıdır.

 

Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *