211

Siyonist işgal rejiminin bütün imkânlarını kullanarak saldırdığı ve ortadan kaldırmak istediği İslami Direniş Hareketlerinin korkusuz kahramanları, aziz mücahitler!

Bir taraftan Kassam Tugayları, bir taraftan Kudüs Seriyyeleri’nin kahraman evlatları… Sizleri saygıyla, hürmetle ve de mahcubiyetle selamlıyorum.

Selam olsun sizlere, selam olsun siyonist işgalcilere karşı direnen, mukavemet gösteren siz cengâver neferlere.

Sizler, İslam’ın geleceği, nesillerin hakikati bilmesi için insanlıktan nasibini almamış katil, aynı zamanda korkak bir hiziple savaşıyorsunuz.

Sizler, Müslümanların ilk kıblesi, insanlık ailesinin ortak sesi Mescid-i Aksa için, medeniyetlere ev sahipliği yapmış kadim şehir Kudüs için can veriyor, can alıyorsunuz.

Sizler, yeryüzünde fitne çıkaran, haksız ve hukuksuz bir şekilde masum ve mazlum insanların ev ve topraklarını ellerinden alıp gasp eden marjinal işgalci teröristlere karşı mücadele ediyorsunuz.

Onların elinde her türlü imkân var; tank var, top var, roket var, uçak var. Haçlı zihniyetinin desteği onlarla, dünyanın emperyalist ve satılmış ülkelerinin desteği onlarla.

Tarihi katliamlarla, soykırımlarla dolu olan Amerika’nın, İngiltere’nin desteği onlarla, normalleşme adı altında ihanet içerisinde olan kimi ülke liderlerinin desteği onlarla.

Dünyanın gönlü hür insanlarının ise desteği ve duası sizlerle, şuanda devam eden savaşta halklar sizi yalnız bırakmadı, meydanlara indi, işgal rejimi ve destekçilerini lanetleyerek zalime taraf olmadığını, mazlumun yanında olduğunu gösterdi.

Ey duruşlarıyla, izzet ve heybetleriyle düşmana korku, dosta ise güven veren direniş cephesinin yüreği iman dolu askerleri!

Ey işgal çetesinin korkulu rüyası Muhammed Daif, ey her gördüğümüzde ‘heybetine ve imanına kurban’ dediğimiz izzetin nişanesi Ebu Ubeyde! Ve ey direniş cephesinde savaşan civanmert Müslümanlar!

Vallahi tüm imkânsızlıklara rağmen sizler destan yazıyorsunuz, sizler dünyanın en güçlü devletlerinin desteğini alan siyonist işgal rejimine karşı aslanlar gibi direnerek, savaşarak ve her türlü bedeli ödemeyi göze alarak âlem-i İslam’a umut oluyor, İslami gençliğin direniş azmini güçlendiriyorsunuz.

Kudüs Kılıcı savaşında Tel Aviv başta olmak üzere Filistin’in işgal edilmiş topraklarındaki siyonistlere büyük acı ve korkular yaşatarak ve füzelerinizi tanımalarına vesile olarak imanlı yüreklere su serptiniz.

Sizin onurlu mukavemetiniz neticesinde siyonistler korkudan sığınaklarından çıkamaz oldu, siyonist rejimin askerleri korkudan ellerine silah alamaz oldu. İzzet sizin, zillet onların oldu.

Bunu sizler başardınız, buna sizler vesile oldunuz. Selam olsun sizlere, selam olsun işgal çetesine karşı gece gündüz demeden ve hiçbir dünyevi hesap yapmadan direnen aziz yiğitlere.

Ey Kassam’ın korkusuz yiğitleri! Biliyoruz, düşman çok acımasızca, savaş ahlakına hiçbir şekilde riayet etmeden orantısız bir şekilde saldırdı.

Bedeller ödediniz, şehitler verdiniz, evleriniz ve çalışma ofisleriniz yıkıldı, başlarınıza bombalar yağdı.

Geri adım atmayışınız, dik duruşunuz, kanınızın son damlasına kadar direneceğinizi ve asla teslim olmayacağınızı söylemeniz sizlere zaferi getirecektir.

Zaten kanundur; zafer bedelsiz olmaz. Uzun yıllardır bedel ödüyorsunuz, artık bu bedellerinizin karşılığını alacaksınız.

Siz, Allah’ın dini için, İslam’ın izzeti ve Mescid-i Aksa’nın özgürlüğüne erişmesi için, düşmanı topraklarınızdan çıkarmak için savaşıyor, Din-i Mubin’e yardım ediyorsunuz.

Rabbimiz buyurmuştur yüce kitapta, “…eğer siz Allah’ın dinine yardım ederseniz, Allah da size yardım eder.”

Evet, Allah’ın size yardım edeceğine ve sizlere, katil işgalcilere karşı küresel bir zafer vereceğine olan inancımız tamdır.

Zaferiniz şimdiden mübarek olsun ey direniş cephesinin korkusuz yiğitleri. 

Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *