image

Kutlu Doğum Siyer Sınavı ile ilgili açıklamalarda bulunan Peygamber Sevdalıları Platformu Koordinatörlerinden Feyzi Aydın, her yıl Kutlu Doğum Siyer Sınavını farklı kampanyalarla düzenlediklerini belirterek, sınav için başvuruların alınmaya başlandığını söyledi.

Vatandaşlarımızın kolay bir şekilde sınav kayıtlarını yapmaları için gerekli kolaylığı sağlamak amacıyla çalışmalarını çok yönlü bir şekilde yaptıklarını söyleyen Aydın; "Kayıt yapmak isteyen vatandaşlarımız kolaylıkla internet üzerinden peygambersevdalıları.com ve siyer2017.com internet adreslerinden kolay bir şekilde sınav kayıtlarını yapabileceklerdir.” Dedi.

28 Kasım 2016 tarihinde başlayan ve 14 Ocak 2017 tarihine kadar devam edecek olan siyer sınavı ile ilgili  detaylı bilgi veren koordinatör Feyzi Aydın, "Bu yıl "O'nu Oku, O'nu Yaşa" sloganı ile yola çıktık. Siyer sınavının amacı gençlerimize ve çocuklarımıza peygamber sevgisini aşılamak ve bu vesileyle okuyup anlamalarını ve yaşantılarında model edinmelerini gaye edindik.  Bu tatlı rekabetin her ne kadar amacı hediyeler değilse de sınavın sonucunda 28 vatandaşımızı kutsal topraklara göndereceğiz, 1001 çeşit ödüller ile dereceye girenleri ödüllendireceğiz. Siyer sınavı ve kayıtlar ile ilgili merak edilenler peygambersevdalıları.com adresi ve peygamber sevdalıları platformuna üye derneklerden detaylı bilgi alınabilinir.” İfadelerini kullandı.

Düzenlenecek sınavın kategori ve kaynak kitapları hakkında da bilgi veren Aydın, daha sonra şunları kaydetti:  "1'nci ve 2'nci Kategoride sınava girecekler semere yayınlarından çıkan 'Hz. Muhammed (sav)' adlı kitaptan, 3'üncü Kategori Lise öğrencileri veya 1999-2002 doğumlular, yine semere yayınlarından çıkan 'Rehberimiz Hz. Muhammed (sav)' adlı kitaptan, 4'üncü Kategori ise Yetişkinler (1998 ve daha eski doğumlular) olup, aynı şekilde semere yayınlarından çıkan 'Âlemlere Rahmet Peygamber Efendimizin (sav) hayatı' adlı kitaptan sorumlu olacaklardır." Dedi.

BAŞVURU MERKEZLERİ:

1- Kültür Kitap Kırtasiye (Öğretmen Evi Yanı)

2- İkra Kitap Kıratasiye (Yılmazlar Center Yanı)

3- Mütercim Kitap Kırtasiye (1. Cadde)

4- Furkan K. Kırtasiye (Merkez İmam Hatip Karşısı)

5- Hayat K.  Kırtasiye (Cengiz Topel Ortaokul Yanı)

6- Başarı K. Kırtasiye (Yaşam Hast. Arkası)

7- İlim İrfan K. Kırtasiye (Mehtap Durağı)

8- Batman Üniversitesi (İdeal Gençlik Topluluğu)

9- Bilge Der

10- Eğitimciler Cemiyeti

11- Hira Der

12- Köy-Der

13- Mustazaflar Cemiyeti

14- Sağ-Çev

15- sevgi-der

16- Şefkateli Derneği

17- Umut-Der

İRTİBAT TELEFONU & E MAİL: 0 544 829 60 41 - [email protected]

Twitter: psevdalilari72 - Facebook: Peygamber Sevdalıları Batman

İlhan Yıldız

 

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *