image

Burak Demir şirketleri Grubu;

Genel Merkezi İstanbul’da bulunan Burak Demir Şirketler grubu Afyonkarahisar ve Burdur merkezlerinin yanı sıra 4. Bölge merkezini Batman’da kurarak hedeflerini 2017 yılının sonunda en az bin kişinin istihdamını sağlamak olarak açıkladı.

HEDEF 1000 KİŞİLİK İSTİHDAM

8 yıllık şirket olmalarına rağmen 650 çalışanıyla hizmet veren Burak Demir Şirketler Grubu birçok kalemde hizmet veriyor. İstanbul, Karabük, Samsun, Afyonkarahisar, Burdur, Ankara, Kütahya, Konya, Kocaeli, Kastamonu, Zonguldak ve Erzurum’da hizmet verdiklerini belirten Genel Müdür Demir, 650 olan çalışan sayılarını 2017 yılının sonunda 1000 kişiye çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. Demir yaptığı açıklamada; “Şirketimiz bünyesinde güvenlik, temizlik, inşaat, geri dönüşüm, tesis yönetim hizmetleri, personel taşımacılığı, turizm, kargo, reklamcılık, lojistik, spor, festival, organizasyon ve daha birçok kalemde hizmet veriyoruz. Misyonumuz her insanın temel hakkı olan temizlik, Güvenlik ve inşaattır. Bu anlayış ile daha hijyenli ortam yaratmak, güven duygusunu artırmak ve sağlam yapılarda oturmak için Burak Demir Group'a her alanda ihtiyaç duyabilirsiniz. İnsana değer veren kaliteyi yaşam felsefesi olarak benimseyen ve konusunda deneyimli bir kuruluş olmanın gerektirdiği tecrübe oluşturduğu iş birlikleri değişime olan bağlılığı ile istikrarlı ve dengeli bir şekilde büyümektedir. Yenilikçi insan kaynaklarının etkin bir şekilde yönetilmesini; çalışanlarının ve işveren kurumlarnın memnuniyetinin üst seviyede tutulmasını sağlar.  Burak Demir Şirketler Grubu olarak sosyal sorumluluk ve etik değerlere önem verir. Toplumun sosyal ekonomik gelişimine önemli derece de katkıda bulunur” diye konuştu.

“VİZYON HATASIZ HİZMET”

Misyonları kadar vizyonlarının da geniş olduğunu belirten Burak Demir şirketler Grubunun Genel Müdürü Osman Burak Demir; “Burak Demir Şirkteler Grubu olarak müşteri ve çalışanlarına değer katan toplumsal sorumluluğun bilincinde, ülkesinin değerlerine saygılı, güvenilir, kaliteli ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla sektöründe aranan bir marka olmayı hedeflemekteyiz. Elde ettiği tecrübe ve deneyimi hazırladığı eğitim programları ile Personeline aktarıp hatasız hizmet vermeyi planlamaktadır. Kaliteli Hizmet + Güven ve sonuç olarak başarı kaçınılmazdır. Bu anlayış doğrultusunda üzerimize düşen görevi sağlam kadromuzla layıkıyla yerine getireceğiz.”şeklinde konuştu.

72 ÖĞRENCİYE BURS HAZIRLIĞI

Burak Demir şirketler Grubu olarak Batman plakasında 72 öğrenciye burs vermek için alt yapı çalışmalarına başladıklarını belirten Genel Müdür Osman Burak Demir, eğitime büyük önem verdiklerini söyledi. Demir; “Bölgenin coğrafik, eğitim, etnik ve kültürel yapısına bağlı kalarak bölgede yatırım teşvik ve sosyal sorumluluk alanında üstüne düşen görevi yapmaya hazırız. Her şeyin başı eğitim sloganıyla, öncelikli olarak 72 öğrencimize burs vermeyi planlıyoruz. Bunun yanı sıra Batman’da 2 aylık bir şirket olmamıza rağmen Burak Demir Şirketler Grubu olarak bölgede ilk yılımızda 650 kişilik personelimize 350 kişi daha katmayı arzuluyoruz.”dedi.

100 BİN ÜNİVERSİTE HAZIRLIK KİTABI

 

Demir açıklamasına şöyle devam etti; “2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılında öncelikli olan 10 lisenin tüm öğrencilerine üniversiteye hazırlık kitaplarını ücretsiz hediye edeceğiz. 10 kamyon ve yaklaşık 100 bin adet hazırlık kitabını 10 lisemize teslim ederek ilimizin eğitim çıtasını yükseltmeyi hedefliyoruz. Tespit çalışmalarımız devam ediyor. Eğitim ve burs hizmetlerimizin yanı sıra sosyal sorumluluk projesi kapsamında sportif, kültürel, sanatsal ve benzeri alanlarda şirket olarak imkânlarımız ölçüsünde destek vereceğiz.” Genel Müdür Osman Burak Demir ayrıca tüm hizmetlerinin ana hedefinin ‘İNSAN’ odaklı olduğunun da altını çizdi. (İlhan Yıldız)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *