image

 

 

Mehmet Akif İnan Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, ‘TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’ ve Görsel Sanatlar Sergisi düzenledi.Mehmet Akif İnan Ortaokulunda gerçekleşen etkinliğe, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Şirin Temiz, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Şirin Temiz ‘TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’ hakkında, Okul Müdürü Engin Eren’den bilgi aldı. Yapılan bilgilendirmenin ardından ‘TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’ ve görsel ürünler sergisinin açılışını yapan Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Temiz ve katılımcılar 30 projenin sergilendiği stantları gezip, öğrencilerden projeleri hakkında bilgi alındı. Etkinlik sonunda Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Temiz, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarında ve Görsel Sanatlar Sergisinde emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencileri kutladı.

DİĞER BİR ETKİNLİK MOBİL ORTAOKULUNDA

Diğer bir etkinlik Mobil Ortaokulunda yapıldı. Okulun öğretmen ve öğrencileri, ‘TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’ etkinliği düzenledi.Balpınar beldesinde eğitim veren Mobil Ortaokulunda gerçekleşen etkinliğe, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zübeyir Yılmaz, Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman Kardaş, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zübeyir Yılmaz ‘TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’ hakkında, Okul Müdürü Nureddin Başaran ve proje koordinatörleri Songül Tekin, Metin Çelik, Ali Özen ve Gülçin Gültekin’den bilgi aldı. Yapılan bilgilendirmenin ardından ‘TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın açılışı yapıldı. 42 projenin sergilendiği stantlar gezildi, öğrencilerden projeleri hakkında bilgi alındı. Etkinlik sonunda Milli Eğitim idarecileri, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarında emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencileri kutladı.

İMAM HATİPLİLERDEN FUAR

Seyitler İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri de ‘TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’ etkinliği düzenledi. Seyitler mahallesinde eğitim veren Seyitler İmam Hatip Ortaokulunda gerçekleşen etkinliğe, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zübeyir Yılmaz, Milli Eğitim Şube Müdürleri; Cemal Konakçı, Abdulvahap Hınç, İshak Büyükkaya, Abdurrahman Kardaş, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zübeyir Yılmaz ‘TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’ hakkında, Okul Müdürü Şehmus Çeken’den bilgi aldı. Yapılan bilgilendirmenin ardından yaklaşık 60 projenin sergilendiği ‘TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nda projelerin sergilendiği stantlar gezildi, öğrencilerden projeleri hakkında bilgi alındı. Etkinlik sonunda Milli Eğitim idarecileri, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarında emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencileri kutladı. Okul Müdürü Şehmus Çeken öğrencilerin yazdığı şiirlerden derlenen ve kitap haline getirilen  ‘Duygu Treni’ adlı şiir kitabını Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zübeyir Yılmaz ve Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman Kardaş’a takdim etti.  

Şevki Aslan

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *