image

2012’den beri Bölge Devlet Hastanesinde görev yapan başarılı Cerrah Sinan Göçer’e Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu tarafından başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür belgesi verildi. Yaklaşık üç yıldır Bölge Devlet Hastanesinde görev yapan Doktor Göçer İstanbul’da özel bir hastanede çalışmak üzere buradaki görevinden ayrılış yaptı.

Batman Bölge Devlet Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Kliniğin kurulması aşamasında büyük katkıları olan Dr. Göçer, kaldığı süre içerisinde kalp damar cerrahisi ekibiyle birlikte 280 bypass, 23 kalp kapacığı ameliyatı, 8 aort damarı yırtılması ameliyatı olmak üzere toplamda 311 ameliyata imza attılar.

Hastalar tarafından sevilen ve sayılan Doktor Göçer Kalp Damar Cerrahisi bir ekip işidir diyerek, “ İhtisas sonrası ilk görev yerim olan Batman Bölge Devlet Hastanesinde çalışmış olmaktan son derece memnunum. Hastanemiz bünyesinde yapmış olduğumuz ameliyatlarda emeği geçen ameliyathane, yoğun bakım ve servisine ve katkılarından dolayı hastane yönetimine Batman halkına ve Genel Sekreterimiz Dr. Hakan Pamukçu’ya teşekkür ediyorum” dedi. Recep Fırat

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *