image

 

Doğal gaz çalışmasıyla bozulan yolları belediyenin yapmadığını belirten SAĞ-ÇEV, bu durumun Batman halkını mağdur ettiğini açıkladı.

Konuyla ilgili basın açıklaması yapan SAĞ-ÇEV,”Doğalgaz dağıtım çalışmalarının başlamasıyla sevinen Batmanlı halkımız söz konusu çalışmaların ilerlemesiyle büyük bir sorunla karşı karşıya kalmaktadır. Türkiye’nin gaz dağıtımı yapılan diğer şehirlerine baktığımızda boruların döşenmesi akabinde belediyelerin bozulan yolları en geç iki gün içerisinde onararak eski haline getirdiği ve yaşanabilecek sorunların bu şekilde önlendiği görülmektedir. Batmandaki manzara ise içler acısı bir hal almıştır. “ dedi.

BELEDİYE HALKI CEZALANDIRIYOR

Yaklaşık 3 yıldır çalışma yapan Doğalgaz şirketinin şehrin yol ve sokaklarında açtığı kanalların belediye tarafından onarılmayarak adeta halkın cezalandırıldığını söyleyen Sağ-ÇEV,” Asfaltlanmamış bu açık kanallar sebebiyle şehir içi trafik eziyete dönüşmekte,  binlerce araç hasar görmekte şehrin her cadde ve sokağı su ve çamur deryasına dönüşmektedir. Ayrıca gölete dönüşen kanalların içindeki sular yolun diğer kısımlarının altına sızarak yol ve sokaklarda çökme ve çukurlaşmalara yol açmakta böylece yolun diğer kısımlarının da hızla bozulmasına sebep olmaktadır. “ ifadelerini kullandı. Şeyhmus Toprak

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *