image

Aydınlıkevler Mahallesinde polis tarafından takip edildiklerini fark eden silahlı 2 PKK'li kadının ateş açması üzerine yaşanan çatışmada her 2 kadının da öldürüldüğü belirtildi.


Batman'da akşam saatlerinde durumlarından şüphelenilip polis tarafından takibe alınan 2 kadın, durumu fark etmesi üzerine polise ateş açtı. Çıkan çatışmada PKK'li oldukları belirtilen her 2 kadın da öldürüldü. Olay,  önceki gece saat 18.30 sıralarında Aydınlıkevler Mahallesi Veysel Karani Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, durumundan şüphelenilen 2 kadın, polis tarafından takibe alındı. Takip edildiklerini fark eden 2 kadın, bir anda çıkardıkları silahlarıyla polise ateş açmaya başladı. Yaşanan çatışmada her 2 kadının da öldürüldüğü belirtildi.

Olay sonrası bölgeye çok sayıda polis ve jandarma sevk edilirken, çevrede yoğun güvenlik önlemleri alındı. Üzerlerinde bomba olma ihtimali nedeniyle olay yerine gelen bomba imha uzmanı tarafından yapılan incelemede 2 kadının öldüğü tespit edildi.

Olay yerine gelen savcı tarafından yapılan incelemelerin ardından 2 kadının cenazeleri, ambulanslarla Batman Bölge Devlet Hastanesine götürüldü. Konuyla ilgili bilgi veren Batman Valisi Azmi Çelik, öldürülen kadınların PKK’li olduklarını ve kimlik tespiti yapılmasının ardından kim olduklarının ortaya çıkacağını söyledi. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor. İlhan Yıldız

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *