image

TARIM ORKAM SEN,  TARIM İŞ - TOÇ BİR SEN Gıda denetlemeleri sırasında darp edilen Tarım İl Müdürlüğü personellerine sahip çıkarak kınama açıklamalarında bulundular.

Önceki gün denetleme sırasında esnaf tarafından darb edilen Tarım İl Müdürlüğü personellerine sahip çıkan TARIM ORKAM SEN,  TARIM İŞ - TOÇ BİR SEN üyeleri, denetim sırasında il müdürlüğü personellerine yapılan fiziki saldırıyı kınadılar.

Tarım İl Müdürlüğü bahçesinde dün saat 12.30 da yapılan basın açıklamasında;  "Toplum Ve Halk Sağlığı İçin Gereken Hijyen Uygulamalarının Sağlanması Amacıyla Emek Veren Arkadaşlarımız Defalarca Tehditlere Maruz Kalmakta Ve Saldırılara Uğramaktadır. Kutsal görevi ifa ederken içlerinde kadın personelinde bulunduğu denetim ekibi iş yerleri sahipleri tarafından fiziki saldırıya uğramış  ve darb edilmişlerdir. Ölümle burun buruna gelen bu fedakar arkadaşlarımıza yapılan bu saldırıyı kınıyoruz. Toplum olarak hepimizin güvenli ve sağlıklı bir gıdaya ulaşmasını sağlamak için canla başla çalışan arkadaşlarımıza işyerlerinde uygulanan bu baskı ve şiddettin biran önce son bulmasını istiyoruz. Şiddet'e sıfır tolerans diyen emek örgütleri olarak bu ve buna benzer  olayları kabul etmeyeceğimizi ve nefretle kınadığımızı belirtiyoruz... olayı takipçisi olacağımızı kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz." denildi. (M. Emin Uras)

 

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *