image

İdeal öğrencilerin sabah namazı buluşmaları devam ediyor.


Batman Üniversitesi İdeal Gençlik Topluluğu tarafından organize edilen ‘Gençler Sabah Namazında Buluşuyor’ programının üçüncüsü yapıldı.

Batman Üniversitesi İdeal Gençlik Topluluğu tarafından organize edilen programlar devam ediyor. Sabah namazı vaktinde Batman Kuyu Başı TOKİ Yenişehir Mahallesinde bulunan Hz. Osman Camii’nde gerçekleştirilen programa, İdeal Gençlik Topluluğunun üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Batman Hz. Osman Camii’nde gerçekleştirilen programda, Cami İmamı sabah namazını kıldırmasından sonra gençler kısa bir sohbet yaptı.

Her programda katılımın yükseldiğini söyleyen İdeal Gençlik Topluluğu Başkanı Muhammed Enes İmir, “Öğrencilerin öncülüğünde üçüncüsünü düzenlediğimiz ‘Gençler Sabah Namazında Buluşuyor’ programına devam ediyoruz. Bu hafta Kuyu Başı TOKİ de bulunan camideydik. İnşallah kısa bir zamanda toplumu özellikle gençlerimizi tekrar camilere kazandırmak için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Çünkü her zamanda olduğu gibi bu zamanda da camilerin özellikle gençlere çok ihtiyacı var.” şeklinde konuştu.  

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *