image

19 Mayıs Stadyumunda oynanan Play-Off Çeyrek final maçlarında Yarı finale kalan Yeni Pınar Spor, Güneş Spor, İl Özel İdaresi Gençlerbirliği Spor ve İluh 72 Spor’u tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, müsabakaların Fair-Play çerçevesinde takımlara yakışır bir şekilde oynanması temennisinde bulundu.

“STADYUMDAE 4 MAÇ OYNANACAK’

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk; “Amatör takımlarımızın yeni stadyumda oynama taleplerini olumlu bir şekilde cevap verdik. Yarı final maçlarıyla, Amatör finali ve yükselme maçımızın stadyumda oynanmasını uygun gördük. Bütün takımlarımıza başarılar diliyorum. Amacımız ilimizin her alanda en iyi bir şekilde temsil edilmesini sağlamaktır. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz. “ diye konuştu. Amatör Lig Play-Off maçlarının kurası yarın (Perşembe günü) saat 13.00’da ASKF binasında yapılacağı da ayrıca öğrenildi.

3 MAÇ PENALTILARA KALDI

Batman Amatör Ligi Play-Off maçlarında 3 müsabaka yapılan penaltı sonuçlarında belli oldu. İlk 90 dakika ve uzatmalarda yenişemeyen Yenipınar – Sason Gençlik Spor, İluh 72 Spor – Alsancak Spor ile Özel İdare Gençlerbirliği Spor – Enerji Gençlik Spor maçlarının sonucunu penaltılar belirledi. Normal sürede sadece Güneş Spor rakibi Kozluk Diriliş Spor’u 6-1 yenmeyi başardı. Oynanan Çeyrek final müsabakalarında 19 Mayıs Stadyumu sporseverlerle dolup taşması ise dikkat çekti.

AKYOL’DAN ÖZPERK’E TEŞEKKÜR

ASKF Başkanı Mahmut Akyol ise katılım sağlayan ve yarı finale yükselen bütün takımları kutladı. Başkan Akyol; “İl Müdürümüz Sayın Mehmet Şafi Özperk bizleri kırmayarak kalan maçlarımızın Stadyumda oynanmasına uygun gördü. Bütün takımlarımızı adına kendisine teşekkür ederiz. Her zaman Gençlik ve Sporla uyumlu çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

AMAÇTÖR PLAY-OFF ÇEYREK FİNAL SONUÇLARI

Yeni Pınar Spor – Sason Gençlik Spor; 7-6

Güneş Spor – Kozluk Diriliş Spor; 6-2

Özel İdare Gençlerbirliği Spor – Enerji Gençlik Spor; 3-2

İluh 72 Spor – Alsancak Spor; 5-4

EKREM GÜLŞEN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *