image

Batman İluh Devlet Hastanesi'ne yeni bir göz doktoru ataması yapıldı.  Göz hastalıkları uzmanı olarak 2018 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra Dicle Üniversitesi Göz Hastalıkları Kliniğinde asistan olarak görev yapan Uzm. Dr. Doruk Can Sevük. Asistanlık sürecince kornea, retina, glokom, şaşılık ve oküloplasti gibi alanlarda uzmanlaşarak birçok cerrahi operasyonda yer aldı. 2023 Nisan ayında uzmanlık belgesini alan Uzm. Dr. Sevük, Batman İluh Devlet Hastanesi'nde göreve başladı

Batman İluh Devlet Hastanesi'nde hasta kabulüne başlayan Uzm. Dr. Doruk Can Sevük, yaptığı açıklamayla kendisi hakkında bilgi verdi.

“Tıp eğitimimi 2012-2018 yılları arasında alarak Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 2019 yılında Dicle Üniversitesi Göz Hastalıkları Kliniğine başladım. Asistanlık sürecimde Kornea, Retina, Glokom, Şaşılık ve Okuloplasti polikliniklerinde çalıştım ve alanında uzman değerli hocalarım ile bu birimlerimizde hastaları muayene ederek tedavi süreçlerini gözlemleyerek tüm birimlerde gerekli tecrübeyi kazandım.” Diyen Sevük birçok branşta operasyon yapabilme deneyimi olduğunu belirtti.

“Asistanlık sürecimde katarakt cerrahisi, şaşılık cerrahisi, gözyaşı kanal cerrahisi, pterjium cerrahisi, kapak cerrahisi, şalazyon cerrahisi, perforasyon cerrahisi, amnion zar transplantasyonu, kornea nakli ve glokom cerrahisi yaptım.” Diyen Uzm. Dr. Doruk Can Sevük, Batman’da hasta muayenlerine başladı.

Sevük, açıklamasında “2023 Nisan ayında Göz Hastalıkları Uzmanlık belgemi alarak operatör doktor olarak Batman İluh Devlet Hastanesine atandım. Önümüzdeki süreçte Batman’daki hastalarımıza  çalışma arkadaşlarımla beraber tedavi ve takip süreci boyunca ekip olarak hizmet edeceğiz" dedi. MURAT ORHAN

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *