image

Türkiye Barolar Birliği tarafından Mardin’de düzenlenen Kurgusal Duruşma Yarışması Güneydoğu Anadolu Bölgesi elemelerinde Batman Barosu takımı, sekiz il arasında birinci olarak bölge şampiyonu oldu.


Bünyamin İlbars, Habibe Kavak, Ahmet Bilal Badur ve Rana Erpolat’tan oluşan Batman Barosu ekibi final karşılaşmasında Mardin Barosu’nu eleyerek bölge birincisi oldu. 

Batman Barosu başkanı Erkan Şenses yaptığı açıklamada: “Türkiye Barolar Birliği Stajyer Avukatlar Kurgusal Duruşma Yarışması Güneydoğu Anadolu Bölgesi elemelerinde şampiyon olan Batman Barosu takımımızı kutluyorum. Bu yarışma için aylarca çalışan Stj. Av. Bünyamin İlbars, Stj. Av. Habibe Kavak, Stj. Av. Ahmet Bilal Badur ile Stj. Av. Rana Erpolat’a, takım çalıştırıcılarımız Av. Mustafa Yıldız, Av. Abdülhamit Çakan ile Av. Mesut Aydın’a, Staj Eğitim Merkezi yöneticilerimiz Av. İlyas Turan, Av. Ahmet Şiray, Av. Sümeyye Gültekin Aykut ile Av. Esra Ölmez’e ve Baro yöneticilerimize en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Stajyer avukatlarımızın mesleki gelişimine katkı sağlayan bu organizasyon için Türkiye Barolar Birliği ve ev sahibi Mardin Baromuza teşekkür ediyorum.” dedi.


Batman Barosunu temsilen  yarışmaya katılan stajyer avukatlar Bünyamin İlbars, Habibe Kavak, Ahmet Bilal Badur ile Av. Rana Erpolat, 7-8 Eylül 2024 tarihlerinde Ankara’da yapılacak Türkiye finalinde yarışarak Türkiye şampiyonu olmak için mücadele edecekler.  MURAT ORHAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *