image

Batman’ı bayramın son gününde ve sonrasında nasıl bir hava bekliyor? Batman ve ilçelerinde beklenen meteorolojik tahminler neler?  Batman’da yaklaşık bir haftadır aralıklarla yağan yağmur devam edecek mi? Batman merkez ve ilçelerinde önümüzdeki 5 gün boyunca hava durumu nasıl olacak? İşte detaylar...

BU HAFTA YAĞIŞ BEKLENİYOR MU?

Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğünün tahmin verilerine göre, 12 Nisan Cuma günü itibarıyla Batman genelinde gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava hâkim. En düşük sıcaklık (gece) 9, en yüksek sıcaklık ise (gündüz) 22 derece olarak tahmin ediliyor.

SU BASKINI UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son günlerde Batman merkezde aniden bastıran sağanak yağışların yer yer su baskınlarına sebep olması sebebiyle yetkililerin ve vatandaşların sağanak yağışlara karşı tedbirli olması gerektiği hatırlatıldı.

Havanın; Batman merkez, Gercüş ve Hasankeyf’te yarın hava gök gürültülü sağanak yağışlı, cumartesi günü ise tüm merkezlerde parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor. Pazar ve pazartesi günleri ise sağanak yağışların tekrar etkili olması bekleniyor.

İşte 5 günlük Batman ve ilçelerinin genel hava durumu tahminleri:

MUSTAFA KAYNAK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *