image

Batman Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüklerince 3 Nisan 2024 tarihinde yapılan ortak çalışmada, Havalimanı kavşağında durdurulan bir minibüste 3 kilo 810 gram eroin ele geçirildi.

Operasyonda, S.M. ve S.M. isimli iki şüpheli şahıs da yakalandı. Şüphelilerin üzerlerinde yapılan aramada ise uyuşturucu ticareti yapmaktan elde edildiği değerlendirilen yüklü miktarda para bulundu.

Ele geçirilen eroin ve para, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde muhafaza altına alındı. Şüpheliler hakkında ise "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak" suçundan adli işlem başlatıldı.

Ele geçirilen eroin ve para, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde muhafaza altına alındı. Şüpheliler hakkında ise "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak" suçundan adli işlem başlatıldı. Şüphelilerin mahkemeye sevk edilmesi bekleniyor.

Batman Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Uyuşturucu ile mücadeleye kararlılıkla devam edeceğiz" denildi.

Batman Valisi Ekrem Canalp ise yaptığı açıklamada, "Uyuşturucu belasının toplumumuzdan tamamen yok edilmesi için gerekli tüm adımları atacağız" dedi.  MURAT ORHAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *