image

Batman yeni imar planıyla kenar mahallelerde dönüşüm ve gelişim bekleniyor. Ev ve arsa fiyatlarının arttığı kenar mahallelerde yeni imar planıyla modern evlerin oluşturulmaya başlanması bekleniyor.

İmar Çalışmalarıyla Modern Semtler Oluşuyor:

Yapılan imar çalışmalarıyla birlikte, Huzur, Çay, Beşevler, Hilal, İkizepe mahalleleri ve Balpınar Beldesi'nde modern konutlar, kamu ve resmi binalar, yeşil alanlar, park ve bahçeler inşa edilecek. Bu sayede, Batman'ın Gültepe, Tılmerç ve Belde Mahallesi gibi değerli semtleri arasında yer alan bu semtlerin de değeri artacak.

Arsa Fiyatları Yükseliyor:

Halihazırda arsa fiyatlarının 7-8 milyon TL'den başladığı bu semtlerde, imar çalışmaları tamamlandıktan sonra fiyatların daha da yükselmesi bekleniyor.

Semt Sakinleri Memnun:

Daha önce varoş olarak nitelendirilen bu semtlerin sakinleri, imar çalışmasından dolayı oldukça memnun. Bölgenin modern bir yaşam alanı haline gelmesi ile Batman'ın genelinin de değer kazanacağına inanan sakinler, lüks sitelerin ve yeşil alanların oluşmasının semtleri cazibe merkezi haline getireceğini söylüyor.

Batman'ın Geleceği Parlak:

Bu imar çalışması, Batman'ın geleceği için oldukça önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Şehrin tüm semtlerinin eşit şekilde gelişmesi ve modern bir şehir haline gelmesi için bu tür çalışmaların devam etmesi bekleniyor.   MURAT ORHAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *