image

Canalp, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"En yüce duygulara sahip, iyiliğin, şefkatin, fedakârlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin timsali olan annelerimizin ‘Anneler Günü’nü kutluyorum."

Canalp, başarılı bireylerin yetişmesinde ve güçlü ilişkilere sahip toplumların arkasında hep annelerin olduğunu vurguladığı mesajında, "Başarılı bireylerin yetişmesinde ve güçlü ilişkilere sahip toplumların arkasında hep anneler vardır. Onların en iyi şekilde yetiştirip geleceğe hazırladığı her bir birey, o milletin istikbal ve istiklalinin de yegâne teminatıdır." ifadelerini kullandı.

Canalp, annelerin kişisel, sosyal ve ekonomik bakımdan gelişimlerini destekleyecek birçok projeyi hayata geçirdiklerini ve bu çalışmaları önümüzdeki dönemde de sürdüreceklerini şu sözlerle belirtti:

"Bu anlayıştan yola çıkarak kadınlarımızın, annelerimizin kişisel, sosyal ve ekonomik bakımdan gelişimlerini destekleyecek birçok projeyi hayata geçirdik. Bu çalışmaları önümüzdeki dönemde de sürdüreceğiz. Çünkü gelişen kadının, gelişen toplumun işareti olduğuna yürekten inanıyoruz."

HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *