image

Hayırsever Batman halkının, siyonist işgal rejiminin zulmü altındaki Gazzeli Müslümanlara yaptığı yardımlar devam ediyor.

Batman'da yaşayan ismini vermek istemeyen bir kadın, Gazze'de yaşanan drama kayıtsız kalmayarak umreye gitmek için biriktirdiği parayı işgal rejiminin saldırısı altındaki Gazze'ye ulaştırılmak üzere Umut Kervanına bağışladı.

Batman Umut Kervanı üyesi Rıdvan Üzümcü, siyonist işgal rejiminin 7 Ekim 2023'ten beri Gazze'ye düzenlemiş olduğu insanlık dışı vahşi saldırılarından dolayı, Gazze'de büyük bir mağduriyet yaşandığını söyledi.

Çocuk, yaşlı, kadın demeden işgal rejiminin herkesi katlettiğini belirten Üzümcü, her yeri harabeye çeviren işgalcilerin yaptıklarını gören hayırsever halkın bu duruma kayıtsız kalmayarak, kimisi elindeki bileziğini, parmağındaki yüzüğünü, düğününün yemek parasını, çocukların harçlıklarını Gazze'ye ulaştırılmak üzere kendilerine teslim ettiğini ifade etti.

"Yardımların devam etmesini istiyoruz"

Bugün de ismini vermek istemeyen hayırsever bir kadının, umre için biriktirdiği 50 bin lirasını Gazze'ye ulaştırılmak üzere kendilerine teslim ettiğini vurgulayan Üzümcü, "Bacımızın yapmış olduğu bu anlamlı davranışından dolayı, Allah kendisinden razı olsun. Hayırsever halkımızdan bu yardımların devam etmesini istiyoruz." dedi. (İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *