image

Gap Mahallesi'nde bulunan Batman Milli Eğitim Müdürlüğü çay ocağı ve Gültepe Mahallesi'ndeki İl Özel İdaresi’ndeki çay ocağı ihale usulüyle 5 yıl süreyle kiraya verilecek.

Yıllık 23.000 tahmini kiralama bedeliyle ihalesi gerçekleşecek olan çay ocakları için 5.750 TL geçici teminat yatırılması gerektiği belirtildi.

Batman il özel idaresi çay ocağı ihalesi 5 Nisan 2024’te saat 14.00 te, Batman Milli Eğitim Müdürlüğü çay ocağı ihalesi ise 5 Nisan 2024’te saat 15.00 te gerçekleşecek.

Pazarlık Usulü ile belirtilen tahmini bedel üzerinden gerçekleşecek ihaleler Batman Bayındır Mah.Cizre Bulvarı No:48 adresinde bulunan Batman Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü yerleşkesi içindeki Toplantı Salonunda toplanacak olan İhale Komisyonu huzurunda yapılacak.

İhaleye katılacakların yasal yerleşim yeri sahibi olmaları, tebligat için Türkiye'de adres göstermeleri, gerçek kişilerin T.C. Kimlik numarasını, tüzel kişilerin ise vergi kimlik numarasını bildirmeleri ve geçici teminatı yatırmış olmaları şartları bulunmaktadır.  MUHARREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *