image

Pkk – Dem Partisine yakın sözde gazeteciler tarafından Ramanlı ailesine iftira atıldı. Geçtiğimiz günlerde Raman aşireti lideri Faris Özdemir’in Serkan Ramanlı’ya destek açıklamasından sonra Ramanlılar üzerinden yalan haberler yayınlanmaya başlandı. Serkan Ramanlı’nın amcası Ferhat Ramanlı’nın Serkan Ramanlı hakkında Ramanlıları ve ailelerini temsil etmediğini, onu reddettiklerini belirten açıklamalar yaptığı servis edildi. Olay sosyal medyada yayılınca Ferhat Ramanlı ve Ramanlı ailesinin diğer fertleri açıklama yaparak bu çirkin yakıştırmaları yalanladı.

Serkan Ramanlı hakkındaki iftiralara Ferhat Ramanlı “Kesinlikle bu açıklamalar bana ait değildir. Ne kendimi ne de aile fertlerimi böylesine basit açıklamalarla gündeme getirmem. Bir an önce yapılan bu yanlışın düzeltilmesini talep ediyorum.” açıklamasıyla cevap verdi.

Hasan Ömer Ramanlı da sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada “Az önce Ferhat amcamla görüştüm. Kendisinin böyle bir açıklaması yok. Bu iftira ve yalan haberi benden öğrendi. Haberi kimin çıkardığını araştırıp bulacağım dedi. Biz Ramanlılar, sizi Serkan Ramanlı’ya kurban ederiz. Bizim aile bağlarımız sizin ideolojilerinizden kutsaldır.” dedi.  MURAT ORHAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *