image

Batman eski milletvekili ve kanaat önderi Faris Özdemir Serkan Ramanlı’ya destek vereceğini açıkladı. Ramanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği iftar yemeğine katılan Serkan Ramanlı burada Raman aşiret lideri Faris Özdemir ve dernek yöneticileri tarafından karşılandı. İftar yemeğinde konuşma yapan Faris Özdemir, Serkan Ramanlı’ya destek açıklaması yaptı.

“Tek başıma bir mücadele ettim. Allah’a şükürler olsun başarıyla götürdüm. Benim bu güzel insanım bugün o şemsiyeyi devralmış. Allah’ın izniyle ne sizi ne beni mahcup etmeyecek” diyen Faris Özdemir Serkan Ramanlı’ya olan desteğini açık şekilde belirtti.



Sosyal medya hesabından Serkan Ramanlı ile olan fotoğraflarını paylaşan Faris Özdemir “Bu akşam Ramanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği iftar yemeğinde aşiret mensuplarımız ve dostlarımız ile bir araya geldik. Bu güzel daveti düzenleyen başta Ramanlılar Derneği kurucu üyelerimiz olmak üzere; katılım sağlayan tüm dostlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın.”dedi.  MURAT ORHAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *