image

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 19 Mayıs Spor Salonunda özel çocuklar için bir dizi etkinlik düzenledi. Down sendromlu çocuklar, dart, judo, basketbol, voleybol, masa tenisi, tekvando ve diğer spor dallarıyla tanışarak gün boyu eğlendiler.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, "Hepimiz Aynıyız Spor Oyunları" ile özel çocuklara her zaman önem verdiklerini ve bu etkinliklere katılımın kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Özperk, "Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleriyle Down sendromlu özel çocuklar için her zaman ayrıcalık tanıdık ve tanımaya da devam edeceğiz. Bugün onların buradaki mutluluğu ve heyecanı bütün dünyaya bedeldir. Bu organizasyonun oluşmasında emeği geçen özel rehabilitasyon okullarımıza, antrenörlerimize, ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür ederim. Bütün spor salonlarımız her zaman onların hizmetindedir." dedi.

Muay Thai İl Seçmeleri Gerçekleşti

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Muay Thai il seçmeleri tamamlandı. 19-21 Mart 2024 tarihleri arasında Çok Amaçlı Spor Salonunda yapılan seçmelere 102 sporcu katıldı.

Seçmelerde dereceye giren okullar şunlardır:

    1. Batman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi (Antrenör: Halime Aslan)
    1. Ziya Gökalp Ortaokulu (Antrenör: Şuayp Ulçay)
    1. Zübeyde Hanım İlkokulu (Antrenör: Kader Ulçay)
    1. Fatih Ortaokulu (Antrenör: Ahmet Karabaş)

Dereceye giren sporcular, ilimizi grup müsabakalarında temsil etmeye hak kazandı. MUHARREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *