image

SAATLER AKSESUAR OLDU

Yılardır 2000 İş Merkezinde saat tamirciliği ve satıcılığı yapan Mehmet Tahir Doğrul, kol saatlerinin ihtiyaçtan çok artık aksesuar olarak kullanıldığını söyledi.

Saatler, özellikle kol saatleri ihtiyaç olmaktan çıktı. Çoğu vatandaş saat ihtiyacını cep telefonlarından karşılıyor. Uzun yıllardır 2000 İş Merkezinde saat tamirciliği ve satıcılığı yapan, Modern Saatçilik sahibi Mehmet Tahir Doğrul, saatlerin artık süs için kollara takıldığını söyledi. Doğrul, “Cep telefonları yaygınlaştıktan sonra haliyle saatlere de ilgi azaldı. Artık kimse saatleri ihtiyaç diye almıyor. Alanlar da aksesuar olarak kullanıyor. Tabi alım azaldı ama alanlar da pahalı saatler alıyorlar. Göz dolduran, süslü saatleri kollarına takıyorlar. Onlar için saat bir süs, bir aksesuar çünkü.” Dedi.

KADINLAR HER ELBİSEYE BİR SAAT ALIYOR

Genelde gençlerin ve bayanların süz için saatlere yöneldiğini belirten Doğrul, “ Özellikle gençler geliyor, bayanlar geliyor. Bayanlar daha çok elbiseleriyle, elbise renkleriyle uyumlu saatler seçiyor. Bazen her kıyafete bir saat alıyor. Takı gibi, bilezik gibi bakıyor saate. Çoğu gencin de birden fazla saati var.” İfadelerini kullandı. İlhan Yıldız

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *